Кривий Ріг у жалобі: в останню путь провели Олександра Горбенка

Кривий Ріг у жалобі: в останню путь провели Олександра Горбенка

Фото: Первый Криворожский

Криворіжці попрощались із померлим внаслідок отриманих на фронті поранень криворіжцем Олександром Горбенком.

Вчора тіло померлого військовослужбовця доставили з харківського лікарні, де медики намагались врятувати пораненого українського воїна.

Пізно вночі під час буревію криворіжці зібрались біля в'їзду в місто з боку Дніпра. Стоячи на колінах, та скандуючи "Герої не вмирають", мешканці міста зустріли автівку, якою тіло полеглого воїна повернули на малу Батьківщину.

До моргу автомобіль із тілом померлого супроводжувала колона автомобілів із національною символікою. Криворіжці сигналили, щоб віддати честь полеглому за суверенітет та незалежність України. Колону автівок супроводжувала патрульна поліція.









Сьогодні після церемонії прощання автомобілісти так само їхали містом із синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами, аби засвідчити свою повагу воїну.

Нагадаємо, Олександрові було 29 років. 15 липня він отримав травми на передовій, а помер 19 липня у шпиталі Харкова. Він служив у військовій частині А3029.

Він був старшим стрільцем гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3029.

Поховали Олександра на Алеї Слави Центрального цвинтаря у Кривому Розі.

Вічна слава полеглому воїну! Редакція висловлює співчуття родині, побратимам та друзям військового!

Ссылка скопирована в буфер обмена