Пресс-релиз

Метінвест запрошує відсвяткувати День гірника та металурга: концерти за участі зірок та шоу дронів

Метінвест запрошує відсвяткувати День гірника та металурга: концерти за участі зірок та шоу дронів

Фото: Первый Криворожский

Уже найближчими вихідними криворіжці будуть відзначати День гірника та металурга — найвизначніше професійне свято у календарі. Цієї суботи,17 липня, більше 80 000 працівників компанії Метінвест в Україні, а у Кривому Розі — близько 40 000 співробітників підприємств, підрядних організацій та членів їх родин будуть приймати вітання одночасно зі всіх сцен у містах присутності компанії.

Так, 16 липня у Кривому Розі розпочнуть святковий марафон працівники Південного гірничо-збагачувального комбінату. Саме у п’ятницю колектив підприємства відзначатиме 66-й день народження.

Відзначати подвійне свято мешканців жилмасиву ПівдГЗК запрошують на свіжому повітрі із за обов’язковим дотриманням карантинних норм.
Святкові заходи для працівників комбінату та мешканців району пройдуть на площі перед палацом культури “Південний”. Дитяча розважальна програма розпочнеться — о 17:00.

Великий святковий концерт стартує о 19:00, де зі сцени криворіжців вітатимуть Оля Полякова, гурт KADNAY та Роман Скорпіон. О 22:10 на площі перед ПК «Південний» розпочнеться дискотека.

17 липня у Покровському районі на площі перед ПК «Центральний» о 17:00 розпочнеться розважальна дитяча програма. О 18:00 всіх запрошують на великий святковий концерт. Зірковими гостями вечора стануть Народна артистка України Ірина Білик та Віктор Романченко.

В Інгулецькому районі 17 липня у парку «Інгулецький» о 17:00 розпочнеться розважальна програма для дітей. О 18:00 всіх запрошують на великий святковий концерт, гостями якого стануть Народна артистка України Наталя Могилевська та популярний співак Artem Pivovarov.

Вітати зі святом мешканців Тернівського району будуть 17 липня на площі перед палацом культури «Північний». Старт дитячої розважальної програми — о 17:00. До участі запрошують маленьких криворіжців разом із батьками. О 18:00 розпочнеться великий святковий концерт. Зі сцени вітати криворіжців зі святом будуть місцеві творчі колективи. Вечір завершиться виступами груп «ТіК» та «Друга Ріка».

Компанія Метінвест підготувала ще один подарунок криворіжцям!

У Металургійному районі з 22:00 до 23:00 у небо над Соцмістом здіймуться зграї дронів, які влаштують унікальне лазерне шоу.
Незвичайний танок у небі про сталь і про Україну можна буде подивитися на площі перед державним цирком (вул. Віталія Матусевича, 10, одразу після вечірнього концерту).

Важливо! Святкові заходи на усіх локаціях будуть проходити із дотриманням карантинних норм!

Комментарии (4)

Юлия Викторовна

21:32, 15 июля 2021

приглашенные звезды на любой вкус, я бы побывала на всех площадках сразу, но увы продеться выбирать

((:(

22:58, 15 июля 2021

На всех площадках сразу!? Даа, у вас запросы.. )) Впрочем, выбирайте любую, любви все плоскости покорны. )

987

08:09, 16 июля 2021

А в Металлургическом ? где завод просраный индусам шоу дронов... смешно да зачем тогда такой праздник нужен позор МЭРУ и РАЙОНУ .

Грицко

08:53, 16 июля 2021

Океан Эльзы будет выступать на площадке возле цирка.

Ссылка скопирована в буфер обмена