Мешканців сіл Криворіжжя запрошують висловити думку щодо роботи АрселорМіттал

Мешканців сіл Криворіжжя запрошують висловити думку щодо роботи АрселорМіттал

Фото: Первый Криворожский

Починаються громадські обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля. Із 8 липня 2021 року можна подавати зауваження або пропозиції до звіту «АрселорМіттал Кривий Ріг» про будівництво хвостосховища впродовж. Листи приймаються до 11 серпня.

Про це повідомляє Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

Мешканці сіл, які знаходяться у Криворізькому районі, можуть висловити свою точку зору щодо роботи «АрселорМіттал Кривий Ріг» поблизу їхніх населених пунктів.
А саме сказати думку про вплив на довкілля запланованого будівництва хвостосховищана території Гречаноподівської та Новолатівської сільських рад Криворізького (колишнього Широківського району) Дніпропетровської області для складування хвостів збагачення з корисним об’ємом 29,4 млн.м3.

Громадяни можуть подавати будь-які зауваження або пропозиції без їх обґрунтування. Їх можна викласти у письмовій формі, в тому числі в електронному форматі. Через карантинні обмеження, пов’язані із розповсюдженням коронавірусу, громадські слухання не будуть проводитися. Пропозиції, які селяни внесуть після строку, не розглядатимуться.

Сам звіт, з яким громадськість може ознайомитися, є за такими адресами:
  • ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в приміщенні науково-технічної бібліотеки ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (будівля профспілки ПМГУ), за адресою: вул. Криворіжсталі (Орджонікідзе), 1, м. Кривий Ріг;
  • У приміщенні Широківської районної ради за адресою: 53700, Дніпропетровської обл., Криворізький (колишній Широківський) район, смт. Широке, вул. Соборна, буд. 107;
  • У приміщенні Гречаноподівської сільської ради за адресою: 53732, Криворізький (колишній Широківський) р-н, с. Гречані Поди, вул. Степова, буд. 1;
  • У приміщенні Новолатівської сільської ради за адресою: 53711, Дніпропетровська обл., Криворізький (колишній Широківський) р-н, с. Новолатівка, вул. Шкільна, буд. 7а;
  • Офіційний сайт ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» / корпоративна відповідальність / екологія /оцінка впливу на довкілля

Комментарии (7)

Ирбис

20:04, 12 июля 2021

Лишь бы не метинвест, Арселор уважаемая компания, хорошо, что в своё время они купили КМК.

БОМ

15:21, 13 июля 2021

Ага.купили и выгнали кнутом с пряником.. Травят окружающую среду так же уверенно и нагло..

wzdgieq

22:17, 12 июля 2021

А шо, горожане перешли на селековскубюю укро- мову;
Нет не перешли , гибридная война селюков против горожан продолжается, правда горожан обдурили дважды- забрали у них предприятия и землю и насильно заставляют учить и брехать на селюковой вкро моче.

rfdsaqswa

22:31, 12 июля 2021

Вы обратите внимание на украинских заробитсан, получают в Польше 800- 1209 гривен, за работу с 7.00 до 02.00Вна Украине за восемь часов в поле - 600 гривен.
Скажите это заработки а яПольше за 20 часов работы на полях в размере 12 тыс. гривен, или это просто некачественные жители Украины не *** а презик настоящий калиброванный Лиз и ещё всем семейством.

Друга рика

07:53, 13 июля 2021

Щодо роботи? *** йдiть !

александер

08:47, 13 июля 2021

во первых их мнение никого не интересует во вторых благодаря заводу город живёт и село тоже

марокканськый грамандянын

15:25, 13 июля 2021

благодаря крематорию город засыпает канцерогенным дерьмом, пипл дохнет как мухи, морги забиты трупами...

Ссылка скопирована в буфер обмена