Пресс-релиз

Найкращі студенти-юристи України пройдуть стажування на підприємствах Метінвесту

Найкращі студенти-юристи України пройдуть стажування на підприємствах Метінвесту

Фото: Метінвест

MetinvestLegal — програма стажування найбільш успішних студентів юридичних спеціальностей на підприємствах компанії Метінвест.

У п’яти містах України стартував курс стажування найкращих студентів юридичних факультетів. Протягом двох місяців молодь із Києва, Запоріжжя, Маріуполя, Дніпра, Кам’янського та Кривого Рогу буде освоювати юридичну справу на промислових підприємствах компанії Метінвест.

Конкурсний відбір до #MetinvestLegal пройшли 15 найбільш успішних студентів юридичних спеціальностей вишів усієї України. Троє криворіжці. Від Кривого Рогу участь у проєкті візьмуть Нікіта Сидоренко, Олексій Мулява та Лада Савицька. Кураторами молодих правників будуть співробітники Загального центру обслуговування Метінвесту.



Днями відбулось знайомство учасників із менторами. Після настановчої зустрічі стажери відвідають підприємства, які і стануть базою для юрисконсультів-початківців. На заводах та комбінатах студенти навчаться працювати із документами, будуть опановувати судову практику та вивчати законодавчу базу. Практиканти ознайомляться із локальними нормативними актами підприємств та готуватимуть проєкти.



Стажування завершиться захистом командних наробок. Ті студенти, які успішно складуть фінальний іспит, можуть претендувати на подальше працевлаштування у компанії.

Нагадаємо, що програма MetinvestLegal - багаторічна ініціатива. Минулого року претендували на участь в проєкті більше півтисячі студентів з усієї країни. Стажування пройшли 30 юристів-початківців. У 2020 році стажери ознайомились із роботою юридичних відділів Центрального та Північного ГЗК компанії Метінвест.

Комментарии (5)

mandarinka312

15:34, 08 июля 2021

Даже если не остаться потом там работать, после стажировки всё равно проще найти работу - опыт есть, в резюме можно записать.

Irina Kovalchuk

15:49, 08 июля 2021

Всегда хорошо, когда на стажировке не бумажки перекладываешь или делаешь работу не по профилю, а получаешь реальные практичные знания

bobnser

16:47, 08 июля 2021

не плохая возможность, я думаю самые лучшие вполне могут остаться работать в компании, не так просто в наше время найти работу даже юристам

большинство горожан

17:53, 08 июля 2021

mandarinka312, Irina Kovalchuk, bobnser = трое *** ***.

sandro1

21:31, 08 июля 2021

в первую очередь, стажировка подразумевает освоение человеком трудовых навыков. Она приучает будущих специалистов, брать на себя ответственность за принятые
решения, дает возможность научится выстраивать взаимоотношения с
коллегами в коллективе, позволяет новичку окунуться в атмосферу трудовой
деятельности.

Ссылка скопирована в буфер обмена