Понад 650 браконьєрів затримали у Дніпропетровській області

Понад 650  браконьєрів затримали у Дніпропетровській області

Фото: Первый Криворожский

З квітня в регіоні затримали понад 650 браконьєрів.

Водойми Дніпропетровської області патрулювали дрони та безпілотні літаки і вдень, і вночі. Також аби ефективно протистояти браконьєрам, об’єднали зусилля представники ОДА, рибоохоронного патруля, поліції, держекоінспекції, громадськості.

Під час нересту у області було заборонено користуватися рибацьким човном, сіткою, електроловами та вибухоприладами, полювати під водою. Можна рибалити з берега однією вудкою на один гачок.

«Рейди влаштовували без попередження. Їх проводили не тільки на водоймах. А й на оптових та роздрібних ринках, трасах. Цьогоріч Дніпропетровщина – серед національних лідерів за результатами боротьби з браконьєрами», – сказав заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Беспальчук.

Загалом під час нересту на Дніпропетровщині затримали понад 650 порушників правил.

«Вилучили майже 1,8 тис кг риби. А ще більш ніж 730 заборонених знарядь лову», – розповів начальник управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області Василь Волков.

Він додав, що 212 справ направили до судів для притягнення порушників до адміністративної відповідальності. 30 матеріалів передали до слідчих органів для відкриття кримінальних справ.


Комментарии (2)

Stupid

21:59, 30 июня 2021

Лучше все перечисленные органы пришли на Кресовское водохранилише где вытекает вода на дамбе, вода в реке течёт чёрная и вонючая, и денёк постояли подышали может толк был-бы!

ывывывы

09:41, 01 июля 2021

650 х1000 (или скок штраф) уже лям гривен)))

Ссылка скопирована в буфер обмена