Змушені працювати із пенсіонерами, — у Кривому Розі обговорювали зміни у школах

Змушені працювати із пенсіонерами, — у Кривому Розі обговорювали зміни у школах

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі є понад 200 вакансій для освітян.

Зараз заробітня платня криворізьких вчителів у школах складає від 5 до 18 тисяч гривень. Все залежить від кількості годин на викладання, додаткової адміністративної роботи тощо.

Про це депутати і чиновники говорили на засіданні постійної депутатської комісії, яка передує пленарному засіданню сесії.

«Сьогодні випускники педуніверситетів не йдуть у школи [...] Ми змушені працювати із пенсіонерами. Наприклад, у 4 школі вчительці біології 70 років», — сказала директорка Департаменту освіти і науки виконкому міськради Тетяна Кріпак.

Чиновниця говорить, що за попередніми підрахунками, через 5 років на 10% зменшиться кількість учнів у школах.

Під час обговорення реформування загальноосвітніх закладів освіти депутати із дитекторкою департаменту освіти обговорювали навантаження для вчительокя

Кількість годин для викладачів не зменшиться через реформування шкіл, сказала Тетяна Кріпак. Освітяни можуть обрати для роботи сусідні школи, де будуть набрані ті класи, де викладається їхня дисципліна.

Комментарии (9)

WMW

20:30, 25 июня 2021

а сумідні школи це як?

Ирбис

20:57, 25 июня 2021

Трошечки смішно.

googleua

21:09, 25 июня 2021

От, дуректори вжэ вних як бачимо є, клопіт у них тепер - як розігнати вчительок, які ще клепку в голові мають.
Освіти не має як і медицини- знищили.
Ось западєньці веселі , наука їм до дупи. Сьогодні Львів поплив після бурі і потопу , мабуть у Крим , дивиргенти- сепари якісь. Як бачим наука шкідлива для укросвиней.

Overlordi

21:49, 25 июня 2021

А учителя деда 70 лет школьницы тоже будут обвинять в изнасиловании на выпускном вечере?

меса

08:23, 26 июня 2021

Что еще могут обговорювать эти зажравшиеся горисполкомовские *** от образования? Их цель - схемы воровства денег на школьном образовании под руководством Крипакообразной ***.

Patriot kr

04:47, 27 июня 2021

Дитекторка - це *** повний журналістиці

Patriot kr

04:53, 27 июня 2021

Народ - не превращайтесь сами знаете в кого, обс..рая всех без разбора. Крипак как раз очень порядочный и достойный человек, зачем не зная её такое гнать тут

dcv

09:36, 27 июня 2021

Там знать нечего. На службе в **** мерзостном Вилкульском горисполкомовском гадюшнике – практически одни достойные.
Циничный поц зам. Вилкула Сашик Светличный тоже был «достойным» без зазрения совести кормя деток гнилой калбаской, беспринципная сучка Касымова (предшественница Крипачки) нагревшая свои грязные лапы на воровстве в системе школьного образования, так же была «достойная», пока не убрали курву в замы Иуды Шаповалова, спасая от тюрьмы… Зам. Падлова криминальный авторитет Удод – само собой разумеется «достойный» посылая *** открытым текстом всех и вся.
Венчает гнусный шалман «достойных» одиозная мерзавка Стрыга – облегчившая бюджет города по схемам Вилкула, сразу на несколько млн грн, взяточник Карый с *** Катриченком и лизоблюд Гальченко...
Порядочный, принципиальный, честный адекватный человек - никогда не свяжет себя службой, гнусному Вилкуло-Падловскому криминальному режиму.
Так что заткни пасть, поцриот ***! защитник выискался…

krapiva

08:57, 18 июля 2021

Крипак бестактна. Не оскорбила, но прямо , по-хамски, указала в негативном ключе на учителя биологии школы № 4. Поблагодарила бы лучше за многолетний труд. Сама недавно учительствовала. Должна знать, каково быть учителем в современной школе.

Ссылка скопирована в буфер обмена