Парк Героев за 21 миллион гривен реконструирует фирма, выполняющая работы на «Металлурге»

Парк Героев за 21 миллион гривен реконструирует фирма, выполняющая работы на «Металлурге»

Фото: Первый Криворожский

В Кривом Роге на реконструкцию парка Героев потратят 21 миллион 535 тысяч 327 гривен.

Заказчик работ — Департамент капитального строительства Днепропетровской областной государственной администрации.

Чиновники были готовы заплатить подрядчикам 21 миллион 545 тысяч 872 гривны.

В тендере было двое участников — общество с ограниченной ответственностью «СК СТРОЙІНВЕСТ» и ООО «БМПБ «НОВИЙ ДІМ». Сотрудники «БМПБ «НОВИЙ ДІМ» могли выполнить реконструкцию за 21 миллион 540 тысяч 72 гривны.

Компания «СК СТРОЙІНВЕСТ» сделала более выгодное предложение — 21 миллион 535 тысяч 327 гривен. За эти деньги сотрудники фирмы разберут дорожное покрытие в парке, демонтируют люки, бетонные столбы, кабели. В парке установят лавки, урны, уложат газон и посадят деревья. Читайте, какие еще работы выполнят в парке.

Сергей Горовец, начальник Управления строительства ДнепрОГА подписал договор с директором «СК СТРОЙІНВЕСТ» Юрием Кравченко.

Работы должны закончить до 30 декабря 2022 года.

Эта фирма также занимается реконструкцией стадиона «Металлург».

Согласно данным аналитической платформы youcontrol, «СК СТРОЙІНВЕСТ» существует более 7 лет.

Основной вид деятельности компании строительство зданий. Еще компания изготавливает стройматериалы металлических конструкций, двери и окна.






Редактор: Софія Скиба

Комментарии (3)

kamoyo

05:08, 06 июня 2021

За 21 лям сам обрежу провода, разобью столбы, установлю пару лавочек, сниму люки ,

СВІТЛО язичникам

17:33, 06 июня 2021

У понеділок 7-го у Слов’янську відбудеться суд над вбивцями на 09:00 по вул. Добровольського 2. Прийдіть хто може під суд! Це важливо!

Артем Мірошніченко, український активіст і волонтер з міста Бахмут був ВБИТИЙ двома неповнолітніми дикунами-язичниками 29 листопаду 2019 року (загинув у комі 05.12.2019. Царство Небесне) за те, що надавав відповіді московським виблядкам Українською Мовою в УНІТАРНІЙ Україні.
«Дивлячись як відбувається судовий процес над тим же Лягіним (Суди над "хрещеним батьком ДНР" Лягіним перевели у закритий режим, а зі справи зникли деякі потерпілі, 17.05.2020.. ), з тими ж вбивцями Артема Мірошніченка (в ЗАКРИТОМУ режимі), …ця справа досить гарно показує про те, як буде відбуватися «українське» «правосуддя» на окупованій території над КОЛАБОРАНТАМИ, коли ми звільнимо ці території. А справи будуть по суті розвалюватися, як розвалюється будь-яке свідчення, бо українська держава (обмоскалених нацменів, олігархів і москалів) не в змозі забезпечити безпеку для свідків у таких суспільно важливих і резонансних справах, як ВБИВСТВО за Українську Мову. Саме тому, на Сході України не розмовляють Українською, бо там (громадяни України) НЕ почувають себе у БЕЗПЕЦІ.
Я (В.Овчаренко) зараз не бачу активности серед правозахисників в Україні. Надзвичай, все, що стосується …(колоніальної богохульної ***-московщини) фіксується та піднімається на публічних. А тут в Україні ВБИЛИ українця за використання Української Мови, і про справу, таке відчуття, всі забули….

[Така ганьба над українцями, тобто, над україномовними відбувається тому, що перша особа державної влади – президент зеленсский – «Тимофей» – обмоскалений ПРИБЛУДНИЙ нацмен, що жодного разу, за ДВА роки окупаційної влади, не захистив Українську Мову, тобто, НЕ захистив українців в Україні. Але навпаки, в унісон заяв свого наставника Путина, безліч разів ставав на захист «наших людей» – обмоскалених луган.донов і на захист КОЛОНІАЛЬНОГО ру-ро-язика антихриста, «що НЕ сповідує Ісуса Христа» під час обрядових богослужінь, 1Ін. 4:3.
На доказ колабораційної політики агента фсб ЗЕка, свідчить той факт, що його публічні заяви та дії моно-більшости «слуг…» (олігархів і моск-окупантів), збігаються із вказівками з-за кордону московського куратора «моли».
Наприклад, Путин, 04.06.2021.: «Нужна добрая воля НЕ для того, чтобы брать деньги и тратить их на содержание армии и нацеливать ее на решение силовым способом проблем Донбасса. Нужно экономику поднимать…».
Війна закінчується: Уряд (ЗЕка «Тимофея») УРІЗАЄ заплановані витрати на оборону в 2022 році. 04.06.2021.: .
Щоб утвердилася державність України] Кожний кому не подобається Українська Мова (в УНІТАРНІЙ Україні) й хто хоче НАПАДАТИ на українців в Україні, повинен знати, що він отримає МАКСИМАЛЬНО суворе покарання!»
Вбитий за Українську Мову. Справа Мірошніченка. 29.05.2021.

tiktok

08:31, 07 июня 2021

Согласно данным аналитической платформы youcontrol, этот *** Сергей Горовец, начальник Управления строительства ДнепрОГА - главный преступник в схемах отмыва и воровства денег бюджета области. Кто стоит за этим мерзавцем, можно только догадываться.

Ссылка скопирована в буфер обмена