Понад 620 мешканців області обрали службу за контрактом у 2021 році

Понад 620 мешканців області обрали службу за контрактом у 2021 році

Фото: Первый Криворожский

У 2021 році 622 жителя Дніпропетровської області підписали контракт зі Збройними Силами України.

«Військовим шляхом охоче йдуть не тільки рядові солдати та сержанти. Йдуть на контрактну службу й офіцери», – розповіли в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 1 квітня у Кривому Розі та Дніпропетровській області стартував весняний призов. Він триватиме до кінця червня.

Зазначимо, що підписати контракт можуть чоловіки та жінки від 18 до 45 років. Головні вимоги – відсутність судимостей, задовільний стан здоров’я, фізична підготовленість. Кандидати повинні успішно пройти професійно-психологічний відбір.

Управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА повідомляє, що тривалість контракту від 3 до 5 років. На цей час для військовослужбовців – пільгове житло. Тим, хто винаймає помешкання, виплачують компенсацію. А ще – повний соцпакет і можливість безкоштовної освіти.


За укладання першого контракту виплачують одноразове грошове заохочення. Рядовим – 8, сержантам – 9, офіцерам – 10 прожиткових мінімумів. Це додатково від понад 18 до 22,7 тисяч гривень.

Також передбачене грошове заохочення – за виконання завдань в зоні ООС. Наприклад, за знищення ворожої техніки – від 6,5 до 17 тисяч гривень.

Щоб підписати контракт, потрібно звернутися до центру зайнятості чи територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Інформацію надало Управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА



Комментарии (5)

Vlad)))))

21:03, 05 мая 2021

Бедняги, видимо или с головой совсем плохо, или жрать совсем нечего)))

Rico

23:56, 05 мая 2021

Благодаря таким людям - сюда не дошел русский мир, освобождать русскоговорящих от неонацизма и ультрарадикалов, фашизма и ущемления прав русских.

АнтиБащук

11:36, 06 мая 2021

Первый с.е.п.а.р.с.к.и.й!!!

kok

14:06, 06 мая 2021

Ну от сам же на личности переходишь а потом возмущаешься. Образно нужно, обобщающе.... господи а еще пресс служба части.

kok

14:07, 06 мая 2021

А есть стастистика по французкому легиону?

Ссылка скопирована в буфер обмена