Пресс-релиз

Центр кар’єри Метінвест відзначив четверту річницю роботи у Кривому Розі

Центр кар’єри Метінвест відзначив четверту річницю роботи у Кривому Розі

Фото: Метінвест

У квітні криворізький осередок Центру кар’єри Метінвест відзначив чотири роки своєї діяльності. Інформація про вакансії на усіх підприємствах Метінвесту, поради зі складання резюме та проходження співбесіди, пошук посад, які відповідають кваліфікації кандидата – такий спектр задач у менеджерів Центру кар’єри Метінвест.

Щоденно фахівці Центру кар’єри спілкуються з сотнями кандидатів, проводять десятки співбесід. За чотири роки діяльності у Кривому Розі менеджери ЦКМ допомогли працевлаштуватись понад двом тисячам кандидатів. База вакансій оновлюється щоденно, тож криворіжці завжди мають актуальну інформацію про наявні посади. На сьогодні Центр кар’єри Метінвест пропонує спеціальності: токар, токар-карусельник, токар-розточник, фрезерувальник, слюсар механозбірних робіт, водій навантажувача, машиніст автомобільного крана та слюсар з ремонту рухомого складу.


«Коронакриза ускладнила ситуацію на ринку праці. Попри це компанія Метінвест зберегла робочі місця та найвищий у гірничо-металургійній галузі в Україні рівень оплати праці. Разом з тим на підприємствах інвестують у покращення умов праці, закуповують нову техніку, модернізують обладнання. А середня зарплатня – вища, ніж у галузі. І у травні заплановане чергове підвищення платні для робочих спеціальностей. Про усі ці переваги, соціальні гарантії та можливості кар’єрного росту можна дізнатись у нас в Центрі кар’єри Метінвест», - розповіла регіональна менеджерка Центру кар’єрі Метінвест Марина Пояркова.



Поставити питання щодо пропонованих вакансій можна за номером телефону: 0800 606 000 чи написавши листа на електронну адресу: [email protected]. Офіс ЦКМ знаходиться за адресою: пр-т Миру, 33. Менеджери чекають з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.





Комментарии (8)

Baлeнтин

12:04, 29 апреля 2021

Комментарий удален из-за нарушений правил пользования сайтом

Дед Чудодей

12:17, 29 апреля 2021

Какой смысл их содержать если все равно приеиа на работу нету.

Костян4ик

21:53, 29 апреля 2021

как это нет, открой те же сайты по трудоустройству, много открытых вакансий по разным городам присутствия компании

Моряк Папай

12:50, 29 апреля 2021

его открыли когда все ломанулись на бескрайние клубничные поля, а до этого особо не заморачивались

mandarinka312

17:28, 29 апреля 2021

Так это же хорошо) Конкуренция заставляет двигаться всех, это только плюс, а на клубничные поля не все хотят.

Ирбис

13:47, 29 апреля 2021

Да, как быстро время летит, а кажется будто это было только вчера)

mandarinka312

17:28, 29 апреля 2021

Учитывая, что сейчас тяжело с работой (из-за карантина много чего закрылось), то почему нет? Для кого-то это возможность.

Юлия Викторовна

21:56, 29 апреля 2021

очень удобно, не нужно посещать ОК предприятий, все вопросы можно решить в одном месте, составить резюме, пройти собеседование, узнать о вакансиях по предприятиям города

Ссылка скопирована в буфер обмена