Пресс-релиз

Комфорт у пріоритеті: ЦГЗК продовжує оновлення побутових і робочих приміщень

Комфорт у пріоритеті: ЦГЗК продовжує оновлення побутових і робочих приміщень

Фото: Метінвест

На Центральному ГЗК компанії Метінвест тривають системні роботи із покрашення умов побуту. Нещодавно відремонтовані приміщення у Центральній комбінатській лабораторії та адмінкомплексі Глеюватського кар’єру.

В АБК, де знаходиться лабораторія ЦГЗК, створили просторий кабінет із двох кімнат. Тут оновили системи електропостачання та опалення, змонтували світлодіодне освітлення. Спеціалісти виконали усі оздоблювальні роботи та додатково облаштували простір для «мокрої» зони – тут виклали фартух із керамічної плитки, встановили раковину та водонагрівач.

В банних комплексах Глеюватського кар’єру замінили душові кабінки і комплекс додаткових аксесуарів, оновили інженерні комунікації – замінили розводку систем опалення та водопостачання, встановили нові світильники. Також змонтували вентиляційну систему AEROSTAR, яка забезпечуватиме комфортну температуру в приміщеннях в будь-яку пору року і пристосована до умов підвищеної вологості бань.

«Гідні умови праці та відпочинку важливі для наших співробітників. Тому на Центральному ГЗК робота із покращення умов побуту і благоустрою проводиться постійно. Лише минулоріч на капітальні ремонти приміщень і благоустрій ЦГЗК направили близько 39 млн грн. Результат інвестицій – зручність та комфорт працівників на роботі та в робочому побуті. Окрім того, компанія Метінвест системно виконує соціальні зобов’язання. Ми пропонуємо професійне навчання та кар’єрне зростання, програми мотивації за підсумками роботи», - підкреслив генеральний директор Центрального ГЗК Дмитро Шевчик.




Комментарии (10)

Эзотерик

15:56, 05 апреля 2021

Кто умеет работать-делает.Кто не умеет-критикует...

Эзотерик

18:50, 05 апреля 2021

На это существуют ЗАКОНЫ! А болтать попусту бессмысленно.

Мeндeлеeв

16:49, 05 апреля 2021

колір радує - багато світла

Моряк Папай

17:00, 05 апреля 2021

все как в твоей палате)

Мeндeлеeв

17:02, 05 апреля 2021

а в тебе такі капці )))

ИнжЫнЭр

18:17, 05 апреля 2021

Здания в срачу, зато в баньке ремонт)))

sandro1

22:55, 05 апреля 2021

как говорится не все сразу, постепенно везде порядок наведут, на текущий год, во многих подразделениях ремонт запланирован

PetrStasuk

22:19, 05 апреля 2021

не плохо, но слишком много белого, хочется разбавить еще какими-то цветами.. хотя, о вкусах не спорят, главное, что все новое

Воскресный перфоратор

07:45, 06 апреля 2021

Блин , откуда такие праздничные фото ? Баня как была из 70-х годов так и осталась. Все на что смог раскошелиться барыга Ахметка это на резиновые коврики и новые насадки на трубы для душа.

Rico

12:06, 06 апреля 2021

Супер!!! Это вам не 500 млн долларов на восточно-европейской бриллиант потратить.
Здесь важно правильно преподнести.)))

Ссылка скопирована в буфер обмена