Інгулецький ГЗК покращує матеріально-технічну базу лікарні №17

Інгулецький ГЗК покращує матеріально-технічну базу лікарні №17

Фото: Метінвест

Компанія Метінвест інвестує у розвиток сфери охорони здоров’я. Прикладом такої підтримки є співпраця Інгулецького ГЗК із лікарнею №17. Днями медзаклад отримав чергову допомогу від промислового підприємства – комплекти постільної білизни та заміну електросистем.

Лікарня № 17 обслуговує понад 80 тисяч пацієнтів. Це інгульчани, мешканці прилеглих сіл та населених пунктів області. Нині госпіталь – опорний для боротьби з COVID-19. Аби створити належні умови для перебування хворих, компанія Метінвест поетапно модернізує лікувальний заклад. Інвестиції у розвиток лікарні склали понад 15 мільйонів гривень.

«Інгулецький комбінат не лишається осторонь потреб лікарні. Спільно з адміністрацією закладу ми виявляємо слабкі місця, які потребують першочергового втручання. У попередні роки комбінат відремонтував основні відділення. Зараз наші зусилля спрямовані на подолання пандемії коронавірусу.

Наприкінці минулого року ми відремонтували бокси в інфекційному відділенні та придбали кисневі концентратори. Ця робота продовжуватиметься і надалі
», - підкреслив генеральний директор Інгулецького ГЗК компанії Метінвест Олександр Герасимчук.



Серед важливих проєктів цього року – відновлення електросистеми в палатах та встановлення панелі автоматичного увімкнення резерву. Роботи дозволять забезпечити безперебійну подачу кисню, незалежно від перепадів напруги чи повного знеструмлення лікарні. Також медзаклад отримав близько сотні комплектів постільної білизни.

На черзі ще одна поставка.



«Завдяки підтримці компанії Метінвест лікарня отримала ґрунтовне оновлення матеріально-технічної бази і можливості для подальшого розвитку. Таке партнерство дозволяє втілювати масштабні ініціативи, які покращують якість надання медичних послуг», - зазначив в.о. директора міської лікарні №17 Юрій Чорновол.

Нагадаємо, раніше за сприяння Метінвесту було обладнано палати в інфекційному відділенні, придбано кисневі генератори, апарати штучної вентиляції легень, експрес-тести для діагностування COVID-19, засоби індивідуального захисту та спецкостюми для медперсоналу. У попередні роки завдяки підтримці Інгулецького комбінату було відремонтовано травмпункт, палату інтенсивної терапії кардіології, хірургічне, дитяче і травматологічне відділення.




Комментарии (2)

mandarinka312

17:16, 01 апреля 2021

Это хорошо. Сейчас пошла новая вспышка коронавируса, больше людей начали заболевать, больницам сейчас нужна любая помощь.

sandro1

23:41, 01 апреля 2021

Возникает логический вопрос, чем все время незалежанности занималась наша власть? довели медицину до коллапса...

Ссылка скопирована в буфер обмена