Що обов'язково треба встигнути навесні

Що обов'язково треба встигнути навесні

Фото: сайта Pixabay

Чи складаєте Ви списки із планами на майбутній рік? Якщо не встигли зробити це перед новим роком — зараз найкращий час скласти такий список.

Займіться здоров'ям — своїм і близьких.


Саме час записати у басейн, на соціальні танці, шейпінг, повітряну гімнастику або піти у спортзалу. Запропонуйте мамі, чоловіку або доньці скласти вам компанію.

Або почніть принаймні із домашньої йоги — на youtube купа відео для «чайників».

Заплануйте зробити щорічні медичні обстеження: почніть із візиту до сімейного лікаря чи лікарки, які складуть Ваш чек-лист.

Точно не зайвим буде огляд у андролога чоловікам у віці 25+, жінкам і дівчатам навесні треба зробити профілактичний огляд у гінеколога, мамолога. Обов'язково заплануйте візит до стоматолога — краще усі проблеми вирішувати заздалегідь: це і дешевше, і швидше.

Не призначайте самостійно лікування і навіть вітаміни — краще порадитись із лікарями.


Sofie Zbo?ilov? с сайта Pixabay

Змініть свій гардероб


Весною дуже круто займатись своїм гардеробом — щойно з'явиться перше весняне сонце, викидайте усе, що не носите більше року.

Навряд ви повернетесь до кофтинки, яка Вам не подобається. Спробуйте просто подарувати подрузі чи колезі, якщо річ у гарному стані. А ні — то просто викиньте її. Згадайте, часто шкодували про таке? Отож і воно.

Натомість купіть кілька суконь чи сорочок — навіть недорога, але нова річ завжди порадує око і душу.


press ???? and ?? с сайта Pixabay

Розважте себе


Весною треба організувати фотосесію та пікнік. Ці дві речі можна поєднати. Згадайте: коли Ви востаннє катались на велосипеді? Саме час вивозити його із комори і влаштували вечір поїздки у сусідній район за смачною ковою.




en Scherjon с сайта Pixabay

Комментарии (3)

Белла

16:42, 06 марта 2021

С приходом весны ещё больше жить хочется и еэнергии огого !)) У всех так?)

Моряк Папай

18:29, 06 марта 2021

"Спробуйте просто подарувати подрузі чи колезі, якщо річ у гарному стані"
их жаба задушит подарить, вы шо))

Ташмат

08:18, 07 марта 2021

А вот и Я. Вы довольны? Еще бы! Кто еще не просвящает несознательное народонаселение, и не делает это столь качественно, как Ташмат? Всякого рода сепары, антиукраинские элементы и противники украинской государственности, свидетели секты антикарантиников, водилы, жлобско-жмотское олигархьё и пролетариат низшего, шариковского пошиба - асе они регулярно получают свою порцию от Ташмата.
Вы, конечно, хотите знать, почему я долго не удостаивал подобных личностей своим общением? Да вот, в Московию ездил, в Первопрестольную, к самому местному царю-батюшке. Алимчика, ишачка своего возил для утех вышеупомянутого монарха. И деньжат заработал я благодаря своему вислоухому, и отвлек царька от дум шовинистических, направив мысли его в другое русло.

Ссылка скопирована в буфер обмена