Пресс-релиз

Підприємства Метінвесту продовжують дотримуватись протиепідемічних заходів

Підприємства Метінвесту продовжують дотримуватись протиепідемічних заходів

Фото: Метінвест

Від початку поширення COVID-19 підприємства Метінвесту реалізують комплексну програму протидії захворюванню. На підприємствах дотримуються усіх рекомендацій МОЗ для протидії коронавірусу.

На сьогодні криворізькі гірничо-збагачувальні підприємства компанії Метінвест повністю забезпечені засобами індивідуального захисту та антисептиками.

Запас складає близько 900 тисяч масок та респіраторів, більше 45 тисяч літрів санітайзерів для приміщень і авто та 3 630 літрів антисептиків для працівників. В усіх підрозділах облаштовані спеціальні точки для дезінфекції рук. На комбінатах розроблені графіки обробки місць загального користування і транспорту.

Аби своєчасно виявити працівників які нездужають, щоранку проводять температурний скринінг. Для цього на ГЗК є 128 безконтактних термометрів та пірометрів. А у пункти здоров’я закуповують нове обладнання.

Важливим напрямком стала підтримка громад, де мешкають працівники з родинами. Метінвест забезпечив лікарні Кривого Рогу та сільських громад Дніпропетровської та Кіровоградської областей апаратами ШВЛ, спецкостюмами для медиків, ПЦР-аналізаторами та захисними екранами.





Комментарии (4)

Google news

16:04, 03 марта 2021

Комментарий удален из-за нарушений правил пользования сайтом

AAlisa

18:28, 03 марта 2021

такое впечатление, шо мы уже долгие годы живем в этом эпидемическом режиме( будто бы очень давно все это началось и не помнишь даже, когда одели эти маски(

Лариса19

20:59, 03 марта 2021

не время расслабятся, ученные прогнозируют третью волну, и якобы предполагают, что она будет завершающей, далее эпидемия пойдет на спад, в итоге сформируется коллективный иммунитет

Frank The Irishman

22:32, 03 марта 2021

Пока не будет поголовной вакцинации, такие меры первая необходимость. А вакцинация похоже откладывается на неопределённый период

Ссылка скопирована в буфер обмена