Пресс-релиз

За підтримки бізнесу у Петрівський громаді оновили зовнішнє освітлення

За підтримки бізнесу у Петрівський громаді оновили зовнішнє освітлення

Фото: Метінвест

В рамках Меморандуму про соціальне партнерство Центрального та Північного ГЗК з Петрівською громадою в селі Ганнівка завершили відновлення зовнішнього освітлення. Координатором проєкту виступили Криворізька фундація майбутнього разом зі студентами програми Master of Public Administration (МРА).

Світло відновили на центральних вулицях Вересневій і Шевченка, де розташована сільська школа та проживають 70 родин. Для реалізації проєкту проклали 2,5 тисячі метрів кабелю, встановили 30 світлодіодних ліхтарів та автоматичну систему регулювання.

«Для територіальних громад дуже важлива підтримка потужних промислових підприємств. Вирішити актуальні питання селян з нашим бюджетом просто неможливо. Тож на допомогу приходять наші сусіди – гірничозбагачувальні комбінати компанії Метінвест, які виділяють кошти на реалізацію соціальних проєктів, ремонтують дороги, надають важку техніку для прибирання снігу, ремонту ліній електропередач», - підкреслила Ніна Цапенко, староста сіл Ганнівка, Володимирівка, Рядове.




Не залишили поза увагою територіальну громаду й під час пандемії коронавірусу. В 2020 році за участі Метінвесту для потреб Петрівської районної лікарні передали апарат штучної вентиляції легень. Крім того, під час загальнонаціонального карантину медикам, освітянам та пенсіонерам Петрівщини волонтери спільно з Криворізькою фундацією майбутнього допомагали з постачанням масок та санітайзерів.

Для покращення медичних послуг за фінансової підтримки комбінатів придбали діагностичне і реанімаційне обладнання - портативний рентген та апарат УЗД, монітор пацієнта, инфузомат шприцевий.



«Наші підприємства системно розвивають населені пункти, де проживають наші співробітники, їхні родини. Розвиток Петрівського району є одним з ефективних прикладів співпраці між комбінатами та територіальними громадами. Ми продовжимо реалізацію соціальних проєктів і надалі. Питання вирішуємо разом з адміністрацією району та активними жителями сіл», - підкреслив генеральний директор Північного ГЗК Андрій Скачков.

Нагадаємо, протягом п’яти років в рамках соціального партнерства між Центральним ГЗК та Петровською територіальною громадою реалізовані проєкти по відновленню усіх відділень районної лікарні, амбулаторій в селах Червонокостянтинівка, Богданівка та Луганка. Також завдяки фінансовій допомозі підприємства в районі облаштували прибудинкові майданчики, створили комфортні зони відпочинку, відремонтували дитячі садочки.




Комментарии (7)

Бандуро прыйшов

09:42, 17 февраля 2021

Оцэ так дывына! За пидтримки пана Ахмэтова у Петровськои громады вжэ лито прийшло. Дитлахи радиють )

sandro1

22:28, 17 февраля 2021

на 3-м фото сверху проводят работы, ну никак не лето, может редактору уже тепла захотелось, вот и решил добавить летние фото в статью)

Spez

10:56, 17 февраля 2021

Какое отношение Петрово имеет к Кривому рогу ?

mandarinka312

22:14, 17 февраля 2021

Предприятия имеют, которые помогают селу в рамках социального партнёрства)

Шериф

11:24, 17 февраля 2021

Самые справедливые и неподкупные украинские суды летом освободили Центральный горно-обогатительный комбинат (г. Кривой Рог, входит в холдинг “Метинвест”, горно-металлургический дивизион SCM) от уплаты налогов на 1,1 млрд грн. — оказывается, Государственная налоговая служба их неправильно насчитала.

mandarinka312

22:14, 17 февраля 2021

А почему в заголовке только про свет, если в самой статье написано и про другую помощь? ИВЛ сейчас штука не менее актуальная.

sandro1

22:24, 17 февраля 2021

Светодиодный светильник может прослужить 8 лет, если будет работать максимум по 8-10 часов в сутки. Интересно сколько лампочек за этот промежуток времени пришлось бы поменять?

Ссылка скопирована в буфер обмена