Петицію про повернення матдопомоги дітям з інвалідністю розглянуть депутати

Петицію про повернення матдопомоги дітям з інвалідністю розглянуть депутати

Фото: Ілюстрація Першого Криворізького

Петиція з вимогою повернути матеріальні допомоги тяжкохворим дітям Кривого Рогу для закупівлі засобів індивідуальної гігієни набрала 1000 голосів, тому 27 січня її розглянуть на сесії депутати міської ради.

Раніше редакція «Першого Криворізького» повідомляла, що зараз родинам, у яких виховують дітей з інвалідністю, замість грошей видають підгузки.

Авторка петиції Катерина Поліщук пише, що практика грошової компенсації батькам на придбання засобів гігієни гарно зарекомендувала себе у місті в минулих роках і допомагала уникнути проблем та економила час, як батькам дітей з інвалідністю, так і працівникам медичних закладів, які відтепер будуть вимушені також займатися закупівлею і видачею підгузків.

Завтра, 22 січня, петицію планують розглянути на засіданні постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення, а 27 січня на сесії міської ради.

Також депутати планують розглянути петицію щодо матеріальної допомоги Аліні Шосі, у якої діагностували атрезію жовчовивідних шляхів.

Комментарии (2)

Bal

17:04, 21 января 2021

Отак шо - мать допомога...

Bal

17:07, 21 января 2021

Трэба нэ засоби купувати а ликарни будувати.

Ссылка скопирована в буфер обмена