Пресс-релиз

За підтримки компанії Метінвест криворізькі патрульні отримали сучасний полігон для тренувань

За підтримки компанії Метінвест криворізькі патрульні отримали сучасний полігон для тренувань

Фото: Метинвест

У приміщенні полку Криворізької патрульної поліції облаштували спеціальні приміщення для тренувань особового складу. Фінансову підтримку для реалізації проєкту надала компанія Метінвест. Координувала роботи зі створення спеціалізованої бази громадська організація «Криворізька фундація майбутнього».

В окремій будівлі облаштували спеціальний комплекс для тактичної і фізичної підготовки правоохоронців. Він складається з двох частин: у першій розмістилась спортивна зала з татамі та снарядами для воркауту, у другій – спеціальна зона для відпрацювання спецнавичок. Завдяки фінансовій підтримці Метінвесту у будівлі також замінили покрівлю та виконали ремонт кімнат, у яких розмістився комплекс.

Патрульні розповідають, що раніше не було окремого приміщення для відпрацювання зачистки приміщень чи звільнення заручників. Тож використовували наявні ресурси: приміщення та кабінети управління патрульної поліції. Поява спецкомплексу дозволить розширити можливості підготовки поліцейських.





«Особовий склад патрульної поліції Кривого Рогу налічує понад півтисячі правоохоронців. Серед них – групи тактико-оперативного реагування. Відтепер вони можуть моделювати різні надзвичайні ситуації та відпрацьовувати свої дії. Стіни комплексу рухомі. Тож можна відтворити умови квартири чи офісного приміщення. Відтак тренування стануть ще більш наближеними до реальних умов, а це - запорука професійних дій у різних ситуаціях та захист городян», - розповів командир полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Олексій Нікіфоров.





Правоохоронці відзначають, що полігон - один з найбільших в Україні. Тож можливо, що патрульні з інших міст використовуватимуть криворізьку базу для тренувань.

«Криворізька фундація майбутнього» втілює низку проєктів, спрямованих на комфорт городян. І безпека - одна з фундаментальних складових цього. Модернізація матеріально-технічної бази полку патрульної поліції - це інвестиції в захищеність кожного криворіжця. Адже від ґрунтовної підготовки патрульних залежить спокійне та безпечне життя міста», - підкреслила директорка ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко.







Комментарии (2)

Дед Чудодей

14:44, 06 января 2021

Скоро на каждого раба будет по одному патрульному. Пора налоги поднимать.

AAlisa

11:36, 07 января 2021

хочется надеяться, шо применять они его будут по назначению, а не чтобы штормить обычных горожан, потому что аваковцы заборзели вкрай в этой стране

Ссылка скопирована в буфер обмена