Відеоуроки, тести та завдання публікують на платформі Всеукраїнської школи онлайн

Відеоуроки, тести та завдання публікують на платформі Всеукраїнської школи онлайн

Фото: Первый Криворожский

Учні та вчителі Кривого Рогу можуть скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн». Про це повідомив департамент освіти і науки облдержадміністрації, пишуть на офіційному сайті.

Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» – спільний продукт Міністерства освіти та науки України, Українського інституту розвитку освіти та Міністерства цифрової трансформації України. Це також частина Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Нагадаємо, що у Кривому Розі зимові канікули в учнів загальноосвітніх шкіл почнуться з 28 грудня. Вони триватимуть до 11 січня.

Навчальний контент платформи містить уроки з 18 основних предметів для 5-11 классів. Це українська література, українська мова, біологія, біологія та екологія, географія, всесвітня історія, історія України, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, мистецтво, основи правознавства, природознавство, фізика, хімія, англійська мова та зарубіжна література.

Нині контент розрахований на 2 тижні навчання. Щотижня він доповнюватиметься. А для того, щоб скористатися матеріалами онлайн-ресурсу, необхідно створити обліковий запис.


Комментарии (1)

Моряк Папай

17:22, 24 декабря 2020

и клубниковедение

Ссылка скопирована в буфер обмена