Гадання на День Андрія Первозванного

Гадання на День Андрія Первозванного

Фото: Первый Криворожский

У ніч з 12 на 13 грудня на День Андрія Первозванного дівчата, не дивлячись на церковні заборони, займаються ворожінням.

Журналістка сайту «Перший Криворізький» зібрала для вас ТОП гадань на День Андрія. Раніше ми писали про традиції та заборони на День Андрія.

Найпопулярніше гадання на ім’я майбутнього судженого. Напишіть на декількох маленьких папірцях різні чоловічі імена, а один із них залишіть пустим.

Складіть ці папірці до мішечка або пакету та покладіть під подушку. Вранці наосліп витягніть один папірець яке ім’я на ньому буде написане, так і зватимуть вашого судженого. Якщо попадеться пустій папірець – вам ще зарано дізнаватися ім’я майбутнього чоловіка.


Гадання на кохання і весілля. Візьміть глибоку тарілку, насипте туди пшона або іншої каші і заховайте у ній золоту, срібну, металеву каблучки.

Перемішайте, потім заплющте очі і витягніть перстень. Якщо ви дістанете золоту каблучку – скоро вам зроблять пропозицію руки і серця, якщо срібну – зустрінете судженого або суджену, не з дорогоцінного металу – поки ви не зустрінете кохану людину.

Гадання на цибулі. Візьміть цибулини і напишіть на них різні імена – ім’я вашої майбутньої долі буде на тій цибулині, яка проросте перша.

Здавна молоді хлопці та дівчата дізнавалися імена своїх майбутніх половинок під час гадання за іменами перехожих. Підійдіть на вулиці до незнайомої людини в цей день та спитайте його ім’я, так і зватимуть вашу половинку.


Під час дівич-вечора, аби дізнатися хто першою вийде заміж, дівчата брали однакові нитки і підпалювали їх. Першою вийде заміж та, у якої найшвидше догорить нитка.

Комментарии (4)

andrey4314

18:34, 12 декабря 2020

Аня Севостьянова. Вам нужно не гадать. Вас нужно е...ть как можно чаще, шоб дурне в голову не лiзло.

andrey4314

19:39, 12 декабря 2020

Ничего позорного не вижу, если че я Сергеевич а сын мой младший Сергей Андреевич

andrey4314

19:47, 12 декабря 2020

Да и жена у меня верующая, ходит в храм Сергия Радонежского. Но чтоб ворожить и всякой хер..й заниматься......

Meндeлeeв

13:36, 13 декабря 2020

добавляй пока ходит....

Ссылка скопирована в буфер обмена