Мужність без насильства: патрульні та громадськість підготували фотопроєкт

Мужність без насильства: патрульні та громадськість підготували фотопроєкт

Фото: Патрульна поліція Кривого Рогу

До Міжнародного дня ліквідації насильства щодо жінок у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» патрульні Кривого Рогу з представницями проєкту Кешер в Україні підготували фото, на яких показані насильницькі та ненасильницькі дії щодо жінок.

Начальниця відділення зв'язків з громадськістю Полку патрульної поліції Кривого Рогу Юлія Цуркаленко розповідає, що це була спільна ініціатива патрульних та проєкту Кешер підготувати інформаційну кампанію до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

«Ідея створення таких фотографій прийшла під час обговорення питання про те, що у суспільстві багато та часто говорять про боротьбу з насильством, але рідко розповідають, що стосунки можна і треба будувати по-іншому. Тому ми вирішили показати, що чоловік може і повинен бути мужнім у стосунках, але без прояву агресії та насильства», - говорить Юлія Цуркаленко.

На фото відображено 4 види домашнього насильства (фізичне, психологічне, сексуальне та економічне).



Фотограф проєку та інспектор відділу зв'язків з громадськістю Євген Купальний говорить, що він не перший раз долучається до соціальних проєктів такого роду. Для нього, як для фотографа, важливо було показати негативну поведінку чоловіків по відношенню до жінок, і показати, що без насильства - краще.

Зазначимо, що фото, зроблені у рамках проєкту, планують розмістити на біг-бордах у Кривому Розі.

«У мене багато подруг, які були у стосунках, де було насильство різного виду. Та і я також зустрічалася з так званим аб'юзером (людина, яка фізично не впливає на жертву, але тисне та/і маніпулює на партнера або партнерку, - ред.). Тому для мене важлива ця тема, щоб більше дівчат та хлопців зрозуміли та побачили, що насильство неприпустиме», - говорить модель фотопроєкту Олена Лис.

Поліція та громадськість закликає повідомляти про випадки насильства на лінію «102».

Куди ще можуть звернутися жертви домашнього насильства





Комментарии (6)

Белла

12:41, 26 ноября 2020

Мужчин возмещают свои неудачи,детские травмы , обиды на женщинах.Полноценный,реализованный,состоявшийся никогда не обидит.
Мир таков каким мы его видим с высоты своего жизненного опыта.

Моряк Папай

12:46, 26 ноября 2020

ой не, рассказывайте эти сказки для туристов. доброту никогда не оценит, и будет требовать еще больше и выносить мозг еще больше. проверенно не одним поколением добряков, а вот от буйного алкаша будет течь ниагарским водопадом

Денис Антонов

12:57, 26 ноября 2020

самое интересное что живут с такими тиранами нормальные женщины на удивление. надеяться что изменится что то, ждут чуда.

Моряк Папай

13:02, 26 ноября 2020

инстинктивная тяга к сильному партнеру, с добряками неинтересно, с ними нет эмоций и переживаний

Белла

13:28, 26 ноября 2020

Женщина которая любит себя с таким жить не будет,тут же развернется и уйдет.Живут те у кого комплексы и страхи,чувство неполноценности,наивность.я больше никого не найду,все такие этот возможно не самый худший,вот родится ребенок все изменится ,куда я уйду с маленьким ребенком,у ребенка должен быть отец хотя бы такой и т.п
Самые веселые пары это там где он пьет гуляет,а она,ах ты так... и тоже во все тяжкие,мстит)

Белла

14:35, 26 ноября 2020

Дедушка,когда я написала что веселые,я не имела ввиду что поддерживаю.
Если за себя,то я не гулена,и с собой так не позволю.Человек который пытается усидеть одной ж на двух и больше стульях,мечется и выбирает,это не мой человек.

Ссылка скопирована в буфер обмена