Міні-EdCamp: у Кривому Розі розпочалася онлайн афілійована (не)конференція

Міні-EdCamp: у Кривому Розі розпочалася онлайн афілійована (не)конференція

Фото: facebook.com/osvitaKR

Сьогодні, 19 листопада, у Кривому Розі у форматі онлайн розпочалася афілійована (не)конференція міні-EdCamp Kryvyi Rih «Людяність – філософія ХХІ століття».

Про це повідомив Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

До участі у (не)конференції долучилися майже 300 освітян та батьків.

Зазначимо, що регіональна (не)конференція у форматі EdСamp є також програмою підвищення кваліфікації освітян, що відповідає усім вимогам МОН і засвідчується відповідним сертифікатом.

Привітали учасників афілійованої (не)конференції міні-EdCamp Kryvyi Rih команда «ЕдКемп Україна», віце-голова Ради ГО «ЕдКемп Україна» Олена Масалатіна, директорка департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Кріпак та начальниця управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області Наталія Олійник.


Також на початку (не)конференції координаторки міні-EdCamp Kryvyi Rih Галина Кольчіба та Галина Бойко познайомили учасників зі спікерами та спікерками 5 експертних паралелей.

Нагадаємо, що більше 40 вчителів та батьків з Кривого Рогу приєдналися до антикризового EdCamp 2020 в умовах карантину у квітні.



Комментарии (4)

Дед Чудодей

17:28, 19 ноября 2020

Евродебилизм какой то

Sergio88

17:30, 19 ноября 2020

Чего , ...лять ???

Meндeлeeв

20:27, 19 ноября 2020

отметились те, у кого гугл платный ))))

Sergio88

20:44, 19 ноября 2020

Когда взрослые тетки машут флажками под серпантин за деньги налогоплательщиков , знаю что это наebalovo не пользуясь Гуглом.

Ссылка скопирована в буфер обмена