Пресс-релиз

Компанія Метінвест своєчасно забезпечує співробітників засобами індивідуального захисту

Компанія Метінвест своєчасно забезпечує співробітників засобами індивідуального захисту

Фото: Метинвест

Вже рік коронавірусна інфекція поширюється світом. На разі ледь не щодня фіксуються антирекорди з кількості хворих та летальних випадків, тож уряд не виключає можливості повторного локдауну.

З появою COVID-19 в Україні компанія Метінвест вживає усіх необхідних заходів, аби захистити працівників. Частина персоналу переведена на віддалений режим роботи. А співробітники, які не можуть виконувати свої посадові обов’язки дистанційно, забезпечені усіма необхідними засобами індивідуального захисту.

На підприємствах дбають про стан здоров’я працівників. Перед початком робочого дня кожен проходить температурний скринінг. Для цього на спеціальних постах та у медичних пунктах є 128 безконтактних термометрів та пірометрів. А для своєчасного виявлення симптомів різних захворювань та надання необхідної допомоги компанія закуповує нове обладнання для пунктів здоров’я.

Важлива складова профілактики коронавірусу – дотримання правил особистої гігієни. На криворізьких підприємствах компанії для цього є усе необхідне: станом на 18 листопада наявні близько 6 тисяч літрів антисептиків та понад 3,7 мільйонів захисних масок.



Разом з тим компанія Метінвест підтримує належний стан місць загального користування, робочих приміщень та транспорту. Усі виробничі приміщення ретельно прибирають та дезінфікують. Кілька разів на день обробку проходить і службовий транспорт. Об’єм санітайзерів для знезараження поверхонь складає 43 тисячі літрів.

Засоби індивідуального захисту закуповують за графіком, аби на підприємствах завжди був необхідний запас.




У зв’язку з погіршенням епідситуації їдальні підприємств переведені у режим буфетів. Відтак працівники можуть придбати їжу з собою. Разом з тим продовжує функціонувати опція «Бортове харчування»: доставка обідів безпосередньо до віддалених робочих місць.

Ще одне нововведення задля профілактики коронавірусу: прийом співробітників з особистих питань керівники підприємств здійснюють в дистанційному режимі.

Медики наголошують, що нині вкрай важливо дотримуватись простих правил, які втім допомагають зберегти здоров’я та життя: ретельно і часто мити руки, носити маску, дотримуватись соціальної дистанції та уникати міць скупчення людей, а за перших ознак недуги – слід обов’язково звертатись до лікаря.





Комментарии (7)

Ирбис

14:49, 18 ноября 2020

Та всё уже, расслабьтесь, выбирут вашего Шевчика.

yura36,6

17:43, 18 ноября 2020

Верно подметил ))) не на него а на ЭТО

sandro1

21:10, 18 ноября 2020

вы вначале статьи смотрите рубрику, есть пресс-релиз, а есть непосредственно реклама

Трамвайчик

18:24, 18 ноября 2020

Чепчик тем временем оргазмы получает от предчувствия власти.
Ждите, маркуша теперь будет летать на тачке покруче.
И ответственности точно будет 0%.

Ирбис

21:46, 18 ноября 2020

Я уже смирился.

IvanSP

20:20, 18 ноября 2020

хорошо, что нет проблем со средствами защиты. Главное, чтобы их использовали ответственно, а не для птички. Да и иммунитет надо укреплять всеми доступными методами: сон, питание, отдых

mandarinka312

23:25, 18 ноября 2020

Это хорошо, тем более, что уже прогнозируют третью волну коронавируса. Сейчас просто важно взять под контроль заболеваемость.

Ссылка скопирована в буфер обмена