Як змінилися правила карантину для закладів освіти

Як змінилися правила карантину для закладів освіти

Фото: By vgnk

В Україні заборонено відвідувати заклади освіти групам більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти. Відповідне рішення Кабінету Міністрів, ухвалене 11 листопада 2020 року, оприлюднено на Урядовому порталі, про це пишуть на сайті МОН.

Криворізький державний педагогічний університет, Криворізький національний університет та Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського продовжують навчання студентів дистанційно.

Також заборонено відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти, якщо більш як 50% учнів та персоналу закладу освіти перебувають на самоізоляції через контакт з пацієнтом, в якого підтвердили COVID-19.

МОН зазначає, що норми діють для закладів освіти на всій території України, оскільки останні зміни до правил карантину скасовують розподіл на окремі зони епідемічної небезпеки – «зелену», жовту», «помаранчеву» та «червону».

Нагадаємо, що з початку року коронавірусом захворіли 158 учасників освітнього процесу в 93 установах загальної середньої та дошкільної освіти Кривого Рогу.

Більше новин про коронавірус та карантин


Комментарии (2)

5 копеек

19:42, 13 ноября 2020

в донецком универе некоторые группы ещё ходят на пары, другие дистанционно

SRT

08:26, 14 ноября 2020

Что это за шарага и каких безработных в перспективе они обучают?

Ссылка скопирована в буфер обмена