У 438 жителей Днепропетровской области за сутки подтвердили COVID-19

У 438 жителей Днепропетровской области за сутки подтвердили COVID-19

Фото: Первый Криворожский

3 ноября в Днепропетровской области коронавирус подтвердили у 438 человек.

Об этом в 09:00 сообщил Днепропетровский областной совет.

В Кривом Роге за сутки это заболевание диагностировали у 40 людей. В Криворожском районе также у 5 человек подтвердили коронавирус.

Напомним, что вчера в Кривом Роге было 894 человека с подтвержденным коронавирусом.

Чиновники сообщают, что за сутки в больницах области умер 21 пациент с COVID-19.





Комментарии (1)

uefi

17:35, 04 ноября 2020

Медведчук домовився про постачання вакцини від коронавірусу, і Зеленський не має жодного права його за це критикувати.
У той час як в Україні зростає кількість хворих COVID-19, українська влада нещадно розкрадає гроші з коронавірусного фонду і при цьому дозволяє собі критикувати Віктора Медведчука за переговори з Росією про постачання вакцини.

"Віктор Медведчук проводить три зустрічі з Путіним, обговорює можливість надання Україні вакцини, тому що росіяни вже розробили цю вакцину. Вона ще не повністю випробувана, це факт, але 40 тис. осіб вже вакциновано, поки що ніхто не помер і ніхто не захворів. При цьому Україна чекатиме, поки розроблять цю вакцину. Швидше за все, дочекаються, коли Бразилія буде продавати її Україні в 10 разів дорожче, ніж всьому іншому світу, а ці будуть перепродувати своєму населенню"

Поки Зеленський критикує Віктора Медведчука і обіцяє дочекатися, коли вакцину розробить Європа, вірус може коштувати життя тисячам українців.
Зеленський за звітом про свою поїздку пише на "Фейсбуці", що деякі там їздять і колють неперевірену вакцину, а ми дочекаємося, поки Європа розробить. Європа розробить? Нададуть спочатку Європі, білим людям, потім нададуть чорним людям, а потім те, що залишиться, піде в Україну. Скільки на той час помре людей з урахуванням того, що захворюваність кожен день б'є рекорди? Причому вийшли на зовсім погану історію - 40% від тестованих є хворими.

Ссылка скопирована в буфер обмена