Пресс-релиз

Компанія Метінвест допомагає впроваджувати сучасні методи навчання в професійно-технічних закладах міста

Компанія Метінвест допомагає впроваджувати сучасні методи навчання в професійно-технічних закладах міста

Фото: Метинвест

У Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї облаштували лабораторію для практичних занять студентів електротехнічних спеціальностей. Приміщення облаштоване за сприяння Центрального ГЗК та ГО «Криворізька фундація майбутнього» у рамках підтримки дуальної профільної освіти.

Щороку навчальний заклад випускає півтисячі молодих спеціалістів. І дві третини з них працевлаштовуються за фахом на криворізькі підприємства компанії Метінвест. Тож важливо, щоб ще під час навчання молодь максимально опанувала практичні навички. Нова лабораторія сприятиме цьому, переконані викладачі.

«Професії електротехнічного профілю затребувані на рину праці, тож ми маємо випускати гарних спеціалістів. Нова лабораторія допоможе в цьому. У навчальному класі представлені п’ять стендів, що знайомлять з еклектичними вимірюваннями, машинами, монтажем та налагодженням ланцюгів електроніки. Ця лабораторія створена на вимогу часу і сприятиме кращому практичному відпрацюванню знань», - розповіла заступник директора Криворізького професійного гірничо-технологічного ліцею Тетяна Стойчик.



Обладнання лабораторії моделює електротехнічне устаткування. Відтак під час навчання є можливість відтворити реальні виробничі ситуації.

«Успішне кар’єра випускника багато у чому залежить від якості здобутої освіти. Тому важливо розуміти специфіку майбутньої роботи, отримати необхідні знання та практичні навички для виконання виробничих завдань. Тому компанія Метінвест інвестує у розвиток навчальних закладі. Ми зацікавлені у тому, щоб студенти навчались у сучасних класах з інноваційною матеріально-технічною базою», – зазначили у компанії Метінвест.



Відкриття лабораторії – це перший етап створення масштабного навчально-практичного центру електротехнічних технологій. До кінця року в ліцеї облаштують ще один клас. Обладнання для нього придбала «Криворізька фундація майбутнього».

«Криворізька фундація майбутнього спільно з компанією Метінвест втілює у життя важливі профорієнтаційні проєкти. Це можливість ефективного застосування спільних можливостей. Такі підходи допомагають молоді навчатися цікаво, розуміти вимоги сучасного виробництва, свідомо підійти до вибору майбутньої професії», - підкреслила директорка ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко.




Комментарии (9)

yura36,6

17:27, 22 октября 2020

Задрали. Кагда уже день тишины.

Ирбис

17:57, 22 октября 2020

А завтра будет день ора)

yura36,6

18:41, 22 октября 2020

Завтра 1кр вылижет даже там где ещё не лизали))))))

Ирбис

18:06, 22 октября 2020

А Шевчику что мешает одеть маску, он же должен подавать другим пример, как говорит древняя мудрость: мэр-всем горожанам пример.

Юлия Викторовна

21:15, 22 октября 2020

Так вроде бы в маске, на последнем фото думаю речь произносит, в маске реально неудобно, да и слушателям разобрать тяжело

GalinaUkr

20:12, 22 октября 2020

если удастся удержать в Украине молодые кадры, значит у нас есть будущее. со стороны государства мало поддержки студентам

Юлия Викторовна

21:13, 22 октября 2020

практические занятия, это так сказать осмысление теории, приобретение навыков и способность их применять на практике. Мат. база наших учебных заведений желает быть лучше, поэтому помощь компании, можно только поприветствовать и поблагодарить

Александр Поль

22:46, 22 октября 2020

Плять, нормальные люди так не пишут, палитесь ботоферма ахметовская.

Белла

00:50, 23 октября 2020

Все правильно,для себя стараются,себе кадры ведь готовят

Ссылка скопирована в буфер обмена