Політична реклама

Передвиборча Програма Дмитра Шевчика: знизити тарифи і підвищити комфорт життя в будинках

Передвиборча Програма Дмитра Шевчика: знизити тарифи і підвищити комфорт життя в будинках

Фото: пресс-служба Дмитрия Шевчика

У «Народній програмі» Дмитра Шевчика, кандидата в мери Кривого Рогу від партії «Слуга народу», модернізація міського комунального сектора заявлена як пріоритет розвитку міста. Вона буде здійснюватися в комплексі заходів з розвитку міських районів (програма поліцентричності), вирішення транспортної проблеми, створення сучасної системи муніципальних сервісів і мережі соціально-побутових послуг у пішохідній доступності.

Програмою заплановано проведення комплексного аудиту і оптимізацію роботи комунальних підприємств - «Кривбасводоканалу», «Криворіжтепломережі», «САНСЕРВІСу» та інших. Додатково будуть створені нові муніципальні підприємства зі збору сміття, благоустрою території, ремонту та експлуатації міських доріг і т.д.

Місто направить значні кошти на ремонт комунальної інфраструктури в районах, озеленення вулиць і дворів, створення нових зелених зон. Буде проведено відкритий конкурс ЖКГ, покликаний сприяти здоровій конкуренції на ринку керуючих компаній і поліпшенню якості комунальних сервісів. Ці заходи потенційно знизять тарифи для містян.


Модернізація комунального господарства буде здійснюватися паралельно з розвитком ОСББ. На сьогодні менше 10% багатоквартирних будинків у Кривому Розі зареєстровані як об'єднання співвласників. Це заважає розвитку житлового господарства та обмежує можливості муніципалітету підняти комфорт життя в районах міста на більш високий рівень. Тому у планах Дмитра Шевчика - перезапуск програми підтримки ОСББ та створення офісу з їх розвитку.

«Ми плануємо вдесятеро збільшити бюджет підтримки ОСББ. Ці кошти допоможуть городянами взяти управління будинком в свої руки. Це значно простіше, коли ти впевнений, що місто допоможе з капітальним ремонтом, благоустроєм двору, виплатами по «теплому» кредиту. Люди зможуть ефективніше вирішувати проблеми свого будинку, облаштовувати подвір’я так, як потрібно мешканцям, а не керуючим компаніям», - підкреслив Дмитро Шевчик.

Також заплановано облаштування інфраструктури в секторі приватної забудови. Тут буде поступово оновлено мережу доріг, тротуарів, велодоріжок, що ведуть до центру району і його ключових об’єктів, модернізовано освітлення і організовано ефективне вивезення відходів.


Комментарии (30)

Bort747

08:12, 17 октября 2020

Пусть этот шевчик сразу порядок на у
Цгоке наведёт, тоже мне кандидат,..

Meндeлeeв

08:20, 17 октября 2020

шо так и не научил цгоковчан по нужде ходить в туалет, а не за угол?

009

08:45, 17 октября 2020

ты всегда шлифуешь зад действующей власти, ***лаев? Я думаю, в годы коллективизации из тебя получился бы ярый красный комиссар

Meндeлeeв

10:26, 17 октября 2020

ты так смачно потянул мазу ))) не иначе как на восьмидесятке тебя обидели )))

. Виталий.

08:16, 17 октября 2020

Снова обещания, почему раньше не делали

Александр Поль

09:23, 17 октября 2020

А Вы почему раньше это не сделали?

. Виталий.

10:23, 17 октября 2020

Александр Поль, это не вмоих силах

Александр Поль

10:34, 17 октября 2020

А почему это в силах Шевчика? Он кто? Мер? Депутат горсовета? Директор житлосервиса?

. Виталий.

11:07, 17 октября 2020

Александр Поль, типо стуля сечас а деньги вечером, одни сказки на бумаге

Александр Поль

11:44, 17 октября 2020

Я не сторонник Шевчика, но по факту ни один мер до выборов ничего не сделал. а сравнивать Вилкула и Сухоцкого (условно), по тому кто из них что сделал для города немного некорректно.
Один все таки мером был с бюджетом 7,5 ярдов в год, а второй коммерсом.

. Виталий.

12:27, 17 октября 2020

Александр Поль, понятно!

Meндeлeeв

08:19, 17 октября 2020

Шевчик, городской голова Кривого Рога

Meндeлeeв

10:27, 17 октября 2020

это там где ты с прокурором? алэнын )))

Майор Томин

08:20, 17 октября 2020

Та да,знаем,плавали!!!!!!

Meндeлeeв

08:23, 17 октября 2020

приятно общаться с человеком (хотя какой человек савецкай мусор) который фсё видел везде был, даже у афроамериканца в дупе побывал )))

Ссылка скопирована в буфер обмена