Політична реклама

Онлайн-контроль і швидке реагування: Дмитро Шевчик пропонує створити Ситуаційний центр для безпеки криворіжців

Онлайн-контроль і швидке реагування: Дмитро Шевчик пропонує створити Ситуаційний центр для безпеки криворіжців

Фото: пресова служба Дмитра Шевчика

Більша частина правопорушень відбувається безпосередньо на вулицях міста. Це стосується не лише порушень ПДД, а й крадіжок, збуту наркотичних речовин. Тому для безпеки городян Народна програма кандидата на посаду міського голови від партії «Слуга Народу» Дмитра Шевчика передбачає створення Єдиного ситуаційного центру та постійне відеоспостереження.

На теперішній час у місті триває робота зі створення єдиної муніципальної системи відеоспостереження у рамках програми «Безпечне місто». На реалізацію проєкту в міському бюджеті передбачено 20 млн грн, планується встановити лише 700 камер. Ця програма наразі перебуває на стадії реалізації, але більшість її пунктів не є виконаними: наприклад, поки що не запущений повноцінний контроль та своєчасне реагування на можливі інциденти.

В той же час в Маріуполі протягом трьох років успішно працює концепція безпечного міста – встановлені камери відеоспостереження, на базі Єдиного інформаційного аналітичного центру є центр управління нарядами поліції.

Отримана інформація з камер відеоспостереження, звернення лінії 102 надходять в колл-центр і одночасно автоматично реєструється у відповідну базу даних. Інспектор з управління нарядами в найкоротші терміни організовує взаємодію всіх необхідних сил і засобів для негайного реагування, а також контролює виконання завдання в інтерактивному режимі.

Цей центр акумулює в собі інформаційні потоки від усіх можливих джерел. Це дозволяє цілодобово тримати руку на пульсі і забезпечувати громадську безпеку. Свого часу з міського бюджету була профінансована значна частина коштів, необхідних на закупівлю технічного обладнання та облаштування роботи центру.


Наразі Маріуполь є одним з найбезпечніших міст України, незважаючи на знаходження в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Впровадження подібної концепції передбачає Народна програма Дмитра Шевчика. В місті буде встановлено 3000 «розумних» камер, які відповідають новітнім характеристикам. Інформація одночасно з передачею відеостріму поступатиме до Єдиного ситуаційного центру, також туди мають надходити повідомлення про правопорушення від мешканців міста з лінії 102, з ІТ-додатків для міської безпеки — додатку з тривожною кнопкою для дітей, для
попередження насилля в сім’ях тощо.

«Спільно з органами правопорядку, усіма зацікавленими сторонами ми маємо відпрацювати механізм максимально швидкого реагування на звернення громадян.

В планах – скоротити час виклику всіх екстрених служб до 10 хвилин. Правопорушники перед скоєнням злочину мають розуміти – всі їхні дії будуть відомі, сховатися не буде жодної можливості, бо вся інформація відразу надходитиме до компетентних органів. Завдяки такій превенції і швидкому реагуванню ми зробимо наше місто по-справжньому безпечним»
, - зазначив Дмитро Шевчик.


Комментарии (36)

КР_ВЕСЕЛЬЕ

12:06, 16 октября 2020

Шевчик, а ты не хочешь посадить своего сына за сбитого 11-летнего мальика?

Троллейбус Автобусович

12:09, 16 октября 2020

Разве что посадит в кресло депутата горсовета)

голос

12:27, 16 октября 2020

Троллейбус Автобусович, на бутылку нужно его посадить

Троллейбус Автобусович

12:32, 16 октября 2020

Только не в нашей стране. В любой цивилизованной европейской стране, где все равны перед законами, он бы уже давно сидел, а папик снялся с выборов, если его ещё допустили бы

Моряк Папай

12:10, 16 октября 2020

Нью Васюки, полное собрание сочинений, издание 5, том 4, страница 482

Троллейбус Автобусович

12:11, 16 октября 2020

Страница 404)

_jAZz_

12:10, 16 октября 2020

это п%%%ц кокой-та
тот случай, когда реклама работает против кандидата

Троллейбус Автобусович

12:10, 16 октября 2020

Дмитрий Владимирович!
Я системно занимаюсь транспортными проблемами нашего города.
Когда Вам кто-то (надо полагать, враги...) предложили включить в программу строительство... трамвайной линии через весь город... что само по себе является абсурдной, не реалистичной и крайне дорогостоящей инициативой... у меня, честно, возникло ощущение, что Вас такой программой подставили. Вам сознательно предложили включить в программу не реальную в исполнении инициативу, чтобы это затем вызывало иронию и насмешки недоброжелателей...
При этом мою инициативу создания парка коммунальных маршрутных такси, которые как раз и могли бы помочь криворожанам быстро и комфортно ездить на длинные расстояния через весь громадный город, партия "Слуга народа" решила "похоронить"... зачем? Какой скрытый смысл в том, чтобы, вместо недорогого и самоокупаемого предприятия вкладывать сотни миллионов на создание не эффективной,, выкачивающей сотни миллионов на строительство и эксплуатацию, убыточной трамвайной линии?

© Андрей Заславский

Александр Поль

12:24, 16 октября 2020

"парка коммунальных маршрутных такси" - нахиба? Это хоть в одной стране мира работает? Чем обычный автобус/троллейбус не угодил?

Троллейбус Автобусович

12:29, 16 октября 2020

Меня в последнее время удивляет позиция Заславского. Раньше он выступал за развитие коммунального транспорта, а тут вдруг начал топить за маршрутки. Не подкупил ли его часом Севертранс?!

kok

13:10, 16 октября 2020

Может он имел ввиду скоростной? Ну типа протянут его до даманского.

Шериф

12:17, 16 октября 2020

Бедные люди. У них даже подушек и матрасов не хватает на всех. Спят по очереди. У нас тут ходят цыгане и скупают перьевык матрасы и подушки,грязные ,рваные, всякие.

Передайте Чепчику, что электорат в Долгинцево бедствует, просят приехать и пообещать всем по подушке и матрасу.

yura36,6

12:28, 16 октября 2020

И снова шевчик. Как я буду рад когда он и вся команда ЗЕ пролетит как фанера над кривбассом!

Ирбис

12:34, 16 октября 2020

Его будут продавливать до последнего, поэтому неторопись с выводами.

yura36,6

13:45, 16 октября 2020

Насильно мил не будешь. Изначально мне шевчик был по барабану, но когда реклама в избытке вызывает отвращение.

Ссылка скопирована в буфер обмена