Політична реклама

«Місто в смартфоні»: легкий та швидкий доступ до муніципальних сервісів від Народної програми Дмитра Шевчика

«Місто в смартфоні»: легкий та швидкий доступ до муніципальних сервісів від Народної програми Дмитра Шевчика

Фото: пресова служба Дмитра Шевчика

Універсальні мобільні додатки, що дають містянам швидкий і зручний доступ до послуг різних муніципальних структур – важлива складова сучасного міського управління. Але діючі у Кривому Розі електронні сервіси не відповідають вимогам сучасності, не користуються високим попитом у криворіжців.

Існуючий сайт міської ради не має зручної навігації, повноцінно не адаптований під мобільні пристрої та створений в дизайні середини 2000-их. Мобільний додаток «Мій Кривий Ріг СМАРТ сіті» має низькі рейтинги та не вдовольняє потреби користувачів через обмежений функціонал та відсутність типових для таких додатків зручних сервісів. Більшість корисних послуг не інтегровані в додаток, а лише пропонують посилання для переходу на інші сайти.

Кандидат на посаду міського голови Кривого Рогу від партії «Слуга Народу» Дмитро Шевчик пропонує розробку мобільного додатку «Місто в смартфоні», в якому мешканці та гості міста зможуть отримати всі необхідні адміністративні послуги та інформацію від міської ради за стандартами кращих «SMART CITY» практик України та ЄС. Також буде передбачена можливість отримати інформацію про звітів депутатів та міського голови, про міське життя, культурні заходи, екстрені сповіщення про небезпечні ситуації у певному районі міста, зміни руху транспорту, перекриття доріг тощо.


«Будь-яка ініціатива, що впроваджується владою, має бути корисною для людей. Й показником ефективності нового додатку має стати попит і широкий функціонал. Він надаватиме можливість підтримати проєкт «відкритого бюджету», підписати онлайн-петицію до міської ради, дистанційно стежити за роботою комунальної техніки чи отримувати актуальну інформацію про рух міського транспорту. В додаток буде інтегровано послуги по сплаті комуналки, запису до лікаря, перегляду електронного щоденника та багато іншого. Ми маємо рівнятися на кращі практики та самі бути взірцем. Кривий Ріг вартий бути прикладом сучасного розвитку», - поділився Дмитро Шевчик.




Комментарии (20)

009

13:09, 15 октября 2020

А ведь каждый пост здесь - это реклама за деньги. Вложив в эту мишуру миллионы- чепчик захочет вернуть миллиарды для себя и своей команды

БОМ

14:12, 15 октября 2020

А НЕ чепчики чего хотят и сколько вернуть бабла?Вот сколько ты поимел за данный пост.а?

009

17:52, 15 октября 2020

как же много вас одноразовых ботов повылазило))нечепчики не вваливают столько сил и денег на рекламу и не ставят алкашей с газетками в поддержку этого ГЭ на каждой остановке и под каждым столбом

БОМ

23:22, 15 октября 2020

009 имеет 9 комментов. И ОНО- не одноразовое!? И ОНО- бесплатное вещание справедливых опусов.При том совершенно трезвое и ядовитое.

Белла

13:47, 15 октября 2020

Очень было бы удобно,вся информация была бы под рукой.

no

15:02, 15 октября 2020

***донна, все и так уже на сайте поняли, что ты готова продаться за три копейки, напиши уже лично чепчику, может и сделает тебя своей любовницей.

Белла

15:08, 15 октября 2020

Как там на дне,ниче?)ну сиди,там тебе и место)

no

15:41, 15 октября 2020

Точно ты *** .нько, я тебе про е..ньки, ты мне про ступеньки))

Александр Поль

14:00, 15 октября 2020

1. Заявки к коммунальным службам (открытые люки, оборванные провода, порывы воды и канализации).
2. Жалобы
А вот это "буде передбачена можливість отримати інформацію про звітів депутатів та міського голови" - оставьте на сайте.

Дед Чудодей

14:33, 15 октября 2020

Смартфоном сыт не будешь. Лучше бы консервы раздал

Шериф

14:48, 15 октября 2020

Да ты совсем берега попутал. В Украине 8 млн. пенсионеров живет за официальной чертой бедности, а 5 млн. с пенсией 2-3 тыс .грн. в злыднях За чертой бедности живут даже работающие, которые получают минимальную з/п. Кому из них нужна эта хрень. Лучше бы ахпетовские чепчики платили налоги сполна.

sandro1

21:09, 15 октября 2020

а граждане этих социальных групп, не пользуются админ. услугами желаете сказать?

yura36,6

15:05, 15 октября 2020

Может на сегодня уже хватит шевчика?

FCDD.

15:28, 15 октября 2020

Мало. МАЛО! статей с Шевчиком и Метинвестом. Давайте уже через одну публиковать о нём пасквили.

mandarinka312

21:30, 15 октября 2020

Выборы пройдут, всё вернётся на свои места)) Ну а сейчас конечно будет такая информация.

Ссылка скопирована в буфер обмена