Понад 575 тисяч нових підручників отримають школи Дніпропетровської області

Понад 575 тисяч нових підручників отримають школи Дніпропетровської області

Фото: adm.dp.gov.ua

У 2020 році школи області отримають понад 575 тисяч нових підручників. Оновлять навчальну літературу для 3 та 7 класів. Перша партія вже надійшла, решту очікують до кінця року. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олексій Полторацький, пишуть на офіційному сайті.

Учні 3 класів отримають понад 350 тисяч підручників. Ще понад 221 тисяч екземплярів передадуть для семикласників.

«Книжки друкують державним коштом. Минулого року розподілили навчальну літературу по 2 та 6 класам. У 2020-му очікуємо від МОН близько півмільйона підручників – вже надійшли до області 263 919 примірників. Нині вони на книжковій базі – розподіляємо їх шкільними бібліотеками Дніпропетровщини», – говорить директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.




Олексій Полторацький повідомляє, що частина книжок передбачена для дітей з особливими освітніми потребами. Зокрема, 1628 підручників отримають першокласники з інтелектуальними порушеннями, 638 – шестикласники. 1442 – третьокласники із сенсорними порушеннями та зниженим зором.

Раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, що 99% першокласників в Кривому Розі навчатимуться в українських школах.




Ссылка скопирована в буфер обмена