Криворізькі працедавці можуть позмагатися за перемогу у національному конкурсі

Криворізькі працедавці можуть позмагатися за перемогу у національному конкурсі

Фото: By Free-Photos

Криворізьких роботодавців запрошують до участі в національному конкурсі «Велопрацедавець 2020», який відзначає найбільш зручні для велосипедистів офіси в різних містах України.

Про це редакції «Першого Криворізького» повідомила Анна Атаманчук, координаторка конкурсу у Кривому Розі, членкиня ГО «Велокривбас».

Зазначимо, що конкурс цього року проходить у дев’яти містах: Кривий Ріг, Київ, Харків, Полтава, Запоріжжя, Херсон, Вінниця, Одеса та Славутич. У кожному місті переможця визначають окремо.

У конкурсі може брати участь заклад будь-якої форми власності і сфери діяльності у якому є велопарковка та інші зручності для співробітників-користувачів велосипеда.

Взяти участь у конкурсі, можна зареєструвавшись. Кінцевий термін прийому заявок і дата церемонії нагородження визначають координатори конкурсу в містах, їх поки не оголосили.




Організатори національного конкурсу U-Cycle розповідають, що завдяки такій ініціативі компанії роблять свій внесок для того, щоб міста ставали комфортними для велосипедистів.

Раніше редакція нашого сайту розповіла, що велодоріжки на проспекті 200-річчя Кривого Рогу перетворилися в додаткові місця для паркування авто.


Комментарии (2)

Александр Поль

17:33, 10 августа 2020

1. Душ.
2. Место для хранения велосипеда.
Все.

Ирбис

22:32, 10 августа 2020

И страховка от несчастных случаев на дороге.

Ссылка скопирована в буфер обмена