Пресс-релиз

ІнГЗК ремонтує дороги у Широківському районі

ІнГЗК ремонтує дороги у Широківському районі

Фото: Метінвест

У селах Широківського району продовжується ремонт доріг. Роботи виконуються в рамках меморандуму про соціальне партнерство між Інгулецьким ГЗК компанії Метінвест з Карпівською та Широківською територіальними громадами. Реалізацію проектів координує ГО «Криворізька фундація майбутнього».

Роботи розпочались на початку червня і на сьогодні ремонт вже виконано на ділянці від села Карпівка до житломасиву Інгулець. Наразі бригади працюють на шляху, що веде до села Олександрія. Вже знято старе дорожнє полотно, виконані підготовчі роботи. Днями розпочнеться укладання асфальту. Меморандумом передбачений ремонт шляхів до нафтобази та села Цвіткове.

«У Широківському районі мешкає близько тисячі працівників Інгулецького ГЗК. І ми працюємо над створенням комфортних умов для проживання їх та їхніх родин. Благоустрій зон відпочинку, ремонт освітніх закладів, облатування зупинок та організація робочих перевезень – це лише частина проектів, втілених у рамках програми соціального партнерства. Нам вдалось вирішити нагальне питання – транспортне сполучення сіл з Кривим Рогом. Комбінат придбав і відремонтував пасажирські автобуси. Відтепер людям зручно діставатись до міста, аби працювати, лікуватися, вчитись чи проводити дозвілля», - відзначив директор з капітального будівництва Інгулецького ГЗК Юрій Гавриленко.


Цьогоріч завдяки меморандуму також буде виконано ряд екологічних заходів: використання зрошувальної техніки ІнГЗК для поливу доріг, висадження дерев, науково-дослідна робота для впровадження передових природоохоронних технологій.




Комментарии (5)

Дед Чудодей

14:43, 30 июня 2020

Повезло только тем работникам ГОКа, которые живут по маршруту ведомственных автобусов. А общественным транспортом с долбаным карантином на работу нет шансов попасть

mandarinka312

18:10, 30 июня 2020

Дороги это хорошо. И хорошо бы сразу и что-то типа ливнёвок или стоков сделать. Думается мне, что такие ливни тропические как сейчас будут не редкость.

sandro1

21:06, 30 июня 2020

кто то только языком начинает "Большую стройку", а у кого то есть уже результат, вот так и живем...

Ширина Шага

23:12, 30 июня 2020

ахметка чорт

AAlisa

00:49, 01 июля 2020

интересно, у кого закупка была - у монополистов по асфальтной смеси или у кого-то попроще)

Ссылка скопирована в буфер обмена