Абітурієнтів та їхніх батьків запрошують на онлайн-форум про завершення навчального року та вступної кампанії в умовах карантину

Абітурієнтів та їхніх батьків запрошують на онлайн-форум про завершення навчального року та вступної кампанії в умовах карантину

Фото: pixabay.com

30 травня у Дніпропетровській області вперше пройде онлайн-форум для абітурієнтів та їхніх батьків. Про це повідомив департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, пишуть на офіційному сайті.

Онлайн-форум проводить Університет імені Альфреда Нобеля спільно з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти та за підтримки облдержадміністрації.

Тематика форуму актуальна в умовах карантину. Спеціалісти роз’яснять вступникам та їхнім батькам усі особливості завершення нинішнього навчального року.

Також під час онлайн-форуму учасникам розкажуть про те, як цьогоріч буде проходити ЗНО, за якими критеріями варто обирати вищий навчальний заклад. Охарактеризують основні етапи вступної кампанії та нададуть відповіді на усі питання батьків та абітурієнтів.

Раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, коли в Україні проведуть ЗНО та оголосять результати.

Форум почнеться 30 травня о 12:00, більше про це можна прочитати на за посиланням.

Нагадаємо, що 25 травня розпочалася реєстрація на додаткову сесію ЗНО.


Ссылка скопирована в буфер обмена