Пресс-релиз

Разом проти коронавірусу: більше 2 500 захисних масок отримали мешканці Широківського району від волонтерів

Разом проти коронавірусу: більше 2 500 захисних масок отримали мешканці Широківського району від волонтерів

Фото: Метинвест

Аби допомогти жителям громад захистити себе в період пандемії коронавірусу, громадська організація «Криворізька фундація майбутнього» ініціювала проєкт з пошиття захисних масок. Гроші для придбання матеріалів надала компанія Метінвест.

Проєкт передбачає розкрій та пошиття засобів захисту вдома, чи в офісі фундації . До ініціативи закликають приєднуватися всіх небайдужих криворіжців. Однією з перших волонтерів стала Марина Савенко, яка працює на Південному ГЗК. Дівчина розповідає, що планувала лише раз допомогти, але тепер всі вихідні присвячує корисній справі. Днями Марина поїхала до Новолатівської громади, щоб особисто поспілкуватись з медиками і пенсіонерами, для яких шила засоби захисту.

«Важливо бачити результати своєї праці. Поспілкувавшись з мешканцями сіл, я зрозуміла, що все не дарма. Люди безмежно вдячні. Наша допомога їм потрібна, адже без маски зараз з дому не вийти. Тож я і далі працюватиму, допоки в цьому буде потреба», - говорить Марина Савенко.


До проєкту вже приєднались більше сотні городян з різних куточків міста. І їхня кількість постійно зростає. Завдяки волонтерам цього тижня понад 2 500 захисних масок вже отримали мешканці та медики Карпіської, Широківської, Новолатівської громад.

«Криворіжці демонструють згуртованість у ці непрості часи. Ми отримуємо чимало дзвінків із запитами: чим можна допомогти, адже не у всіх є швацька машинка. І це не потрібно. Адже можна розкроювати і вирізати деталі. Тож якщо є бажання – долучайтесь. Медики і досі звертаються за допомогою. Тож внесок кожного – важливий», - підкреслила директорка ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко.




Акція триває, тож усі охочі можуть долучитись, заповнивши форму. Детальна інформація за номером телефону: +38 (097) 683 41 23 або у фейсбук-спільноті.

Нагадаємо, ГО «Криворізька фундація майбутнього» та криворізькі підприємства Метінвесту системно допомагають громадам. Для сільських медичних закладів вже передали понад 600 літрів санітайзеру, а також спецкостюми і хірургічні маски.



Комментарии (4)

Астероид

14:09, 08 мая 2020

По чём маска? Китайская?

sametoy

21:30, 08 мая 2020

Два пятьдесят. В долларах.

Ирбис

14:50, 08 мая 2020

Одним по 15 гривень, ту что всегда 3 стоила, а другим бесплатно. Надо или всем, или никому.

Mega777

15:44, 08 мая 2020

то Ахметова пиарили а теперь Вилкула........

Ссылка скопирована в буфер обмена