Вчитель з Кривого Рогу провів ще один урок географії для десятикласників України

Вчитель з Кривого Рогу провів ще один урок географії для десятикласників України

Фото: Первый Криворожский

Вчитель Віталій Хмара, який працював та навчався у Кривому Розі, провів другий урок географії в межах Всеукраїнської школи онлайн.

Раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, що випускник криворізького педуніверситету став одним із учителів Всеукраїнської школи онлайн.

Журналісти 1kr.ua поспілкувалися з Віталієм Хмарою, який розповів про навчання у педагогічному університеті Кривого Рогу та перше місце роботи вчителем.

«Навчався у Криворізькому державному педагогічному університеті у 2010- 2015 роках. За спеціальністю історія та географія на історичному факультеті. Хотів висловити подяку всім викладачам кафедр: історії України, всесвітньої історії, фізичної географії та геології, соціально- економічної географії та кафедрі педагогіки», - сказав Віталій Хмара.

Також Віталій розповів, що після закінчення університету він працював у школі №120 та в Криворізькому природничо-науковому ліцеї, де і навчався до вступу в університет. Сьогодні криворіжець працює в приватній школі Mainstream у Києві.

«На прохання організаторів передачі «Всеукраїнська школа онлайн» Міністерства освіти і науки України на мене вийшла моя колега, з якою ми працювали в гімназії «Київська Русь» міста Києва, завуч з виховної роботи Ірина Михайлівна Брагіна. Її чоловік, Олександр Петрович Брагін (у минулому вчитель історії) є креативним продюсером цього проекту і коли стало питання про вчителя географії, то мені зателефонували і я погодився», - розповів Віталій Хмара.

5 травня вчитель з Кривого Рогу провів другий урок географії для учнів десятих класів.



Комментарии (2)

krapiva

16:09, 06 мая 2020

без кастрюли незачет

Тaмeрлан

23:38, 06 мая 2020

А він точно не фізрук??

Ссылка скопирована в буфер обмена