Криворіжці можуть підтримати медиків, які борються за життя пацієнтів із коронавірусом

Криворіжці можуть підтримати медиків, які борються за життя пацієнтів із коронавірусом

Фото: adm.dp.gov.ua

Мешканців Кривого Рогу запрошують долучатися до акції «Залишайся вдома – краще малюй!». Про це повідомила начальниця управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Першина.

Раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, чим зайнятися вдома на карантині.

«Вік автора та техніка малювання для участі в акції не мають значення. Головна умова – бажання підтримати медичних працівників, які сьогодні борються за життя українців, – зазначила Наталія Першина. – Малюнок – це один зі способів показати нашу солідарність з медиками. Саме вони цілодобово ризикують своїм здоров’ям заради безпеки мільйонів людей. І їм теж потрібна підтримка».

Прийом художніх робіт триватиме до 8 травня 2020 року. Фотографії малюнків потрібно надіслати на е-mail: [email protected]. У листі обов’язково вказати прізвище, ім’я, адресу та вік.

Пізніше світлини публікуватимуть на сторінці Дніпропетровського обласного методичного центру клубної роботи та народної творчості у Facebook.

Наадаємо, що криворіжців також запрошують на онлайн-екскурсію в Одеський художній музей.

Більше порад від редакції «Першого Криворізького»





Комментарии (6)

JoKocker

08:54, 30 апреля 2020

***л1сь

Дед Чудодей

09:16, 30 апреля 2020

Их уже государство пидримало - зарплату подняли в 4 раза, да еще и рисунки им подавай для настроения. Это типа как детскими рисунками поддерживали атошников, бухающих на передовой и которым по месту работы зп идет, плюс в ато двойная зп - та здались им эти рисунки.

Рокер

09:44, 30 апреля 2020

***дежь.Зарплату""подняли "на время карантина.Оплата за час пребывания в контакте с доказаным ковид. Т.е если исходя из тарифа 3560 доплата к мес.зарплате херня.Бла-бла-шоу только начинается...

Джекворобушек

10:28, 30 апреля 2020

Чё ж ты не пошел туда побухать? Природа, свежий воздух, веселая компания,..? Пришел бы оттуда домой, а тут бабла куча дож.идается!
Та ещё на полных правах тогда тут всех поучал бы в коментах - я там был, мед-пиво пил, а вы молчите, бо не были. Отправься, там ещё есть возможность почудодействовать!

Майор Томин

09:18, 30 апреля 2020

А что они чем-то напряжены?

Adi

09:59, 30 апреля 2020

Редакція!
Ця стаття на українській мові. Чому?
Чому весь сайт не на мові?

Ссылка скопирована в буфер обмена