Коли школи Кривого Рогу розпочнуть прийом документів для зарахування першокласників

Коли школи Кривого Рогу розпочнуть прийом документів для зарахування першокласників

Фото: Первый Криворожский

З 27 квітня заклади загальної середньої освіти Кривого Рогу розпочинають прийом документів для зарахування дітей до 1-го класу на 2020-2021 навчальний рік. Про це повідомили на офіційній сторінці Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

Зазначимо, що прийом документів для зарахування майбутніх першокласників треба подати до 31 травня 2020 року.

Редакція «Першого Криворізького» у матеріалі нижче розповість, що потрібно для подачі документів для зарахування дитини до 1-го класу на 2020-2021 навчальний рік.

Зарахування учнів до закладів загальної середньої освіти здійснюється відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367.

Через всеукраїнський карантин унеможливлюється особисте подання необхідних документів до школи, тому у Департаменті освіти і науки виконкому Криворізькокої міської ради рекомендують скористатися дистанційними засобами подачі заяви для вступу.

І спосіб. Зареєструватися в системі «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» та подати заяву і відповідні документи.

Зазначимо, що інформацію щодо електронної адреси, назви закладу та території обслуговування закладу загальної середньої освіти можна отримати на офіційному сайті школи або сайті ІСУО.

ІІ спосіб. Відправити на електронну адресу закладу такі скановані копії документів:

  • заяву одного з батьків дитини;
  • свідоцтво про народження дитини;
  • медичну довідку за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089 (за можливістю або після завершення карантину);
  • документ, що підтверджує право на першочергове зарахування дитини (довідка про місце реєстрації дитини або одного з її батьків або інший документ, що підтверджує проживання на території обслуговування закладу освіти.

Також чиновники зазначають, що за повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу освіти, відповідає (згідно з вимогами законодавства) особа, яка їх подає.


Комментарии (2)

Ирбис

11:54, 23 апреля 2020

Запишите дружную команду 1кр в школу, сделайте услугу городу.

Тaмeрлан

16:32, 23 апреля 2020

Онлайн-першачки...

Ссылка скопирована в буфер обмена