З любов’ю до рідної планети: «Зелений центр Метінвест» запрошує взяти участь у конкурсі малюнків

З любов’ю до рідної планети: «Зелений центр Метінвест» запрошує взяти участь у конкурсі малюнків

Фото: Метинвест

В рамках освітньої програми Green League до Дня Землі «Зелений центр Метінвест» оголосив конкурс дитячих малюнків. Ініціатива приурочена до Дня Землі, який відбудеться 22 квітня.

Участь у конкурсі можуть взяти діти шкільного віку. Організатори пропонують вибрати одну з тем: «Цікаві факти про папір і його переробку», «Я і природа», «Міжнародний день Землі» і створити яскравий тематичний малюнок. Фото своїх робіт необхідно надіслати до 26 квітня на електронну пошту за адресою: [email protected].

З умовами можна ознайомитися тут та задати питання за номером: +38 (097) 050 05 76.

27 квітня фото робіт будуть розміщені на сторінці Метінвест Кривий Ріг у Facebook, де за них зможуть проголосувати усі охочі. Переможці у кожній з категорій будуть визначені за кількістю вподобаєк. Результати оголосять 4 травня.



Нагадаємо, освітня програма для школярів та їхніх батьків Green League стартувала у Кривому Розі за ініціативи «Зеленого центру Метінвест» восени 2019 року. Ліга спрямована на екологічне виховання та формування дбайливого ставлення до природи та працює в партнерстві з станціями юних натуралістів, екологами міста. Заняття проходять у форматі квестів, конкурсів, практичних завдань та туристичних ігор. З листопада минулого року громадська спілка провела 70 заходів, в яких взяли участь понад 1700 дітей разом із батьками.

З введенням загальнонаціонального карантину «Зелений центр Метінвест» тимчасово перевів реалізацію проектів у онлайн. Наприклад, для представників ОСББ та всіх бажаючих містян проходять онлайн-лекції та вебінари в рамках освітньої програми «Школа розвитку дворів». Триває конкурс корисних порад для охочих «Я вдома свідомо».



Ссылка скопирована в буфер обмена