Пресс-релиз

Важливі починання: «Криворізька фундація майбутнього» разом із волонтерами шитиме захисні маски для жителів тергромад

Важливі починання: «Криворізька фундація майбутнього» разом із волонтерами шитиме захисні маски для жителів тергромад

Фото: Метинвест

У період поширення коронавірусної інфекції обов’язковою є наявність засобів захисту. Ця вимога вже закріплена законодавчо. Однак в усьому світі підвищений попит на маски, тож навіть в аптеках бракує цих товарів. Розуміючи важливість профілактичних кроків, громадська організація «Криворізька фундація майбутнього» реалізує проект з пошиву масок для медиків та літніх жителів громад Дніпропетровської області. Ініціативу підтримала компанія Метінвест, яка надала кошти для придбання матеріалів.

Громадська організація запрошує всіх відповідальних та небайдужих криворіжців до співпраці і пропонує іншим бізнесам долучитись до проекту. Допомогти може кожен містянин. Для цього потрібно мати швацьку машинку і заповнити реєстраційну форму за посиланням.



Організація пропонує такий алгоритм роботи: майстри розкроюють деталі, які потім у спеціальній упаковці привозять волонтерам додому. Готові вироби так само адресно забирають і доставляють у Широківську, Карпівську, Новолатівську, Петрівську, Червоненську громади.

«Наша організація разом із компанією Метінвест вже передали громадам медичні маски та дезінфекційні засоби для рук, інструментів та приміщень. Важливо підтримати лікарні саме у віддалених районах, які не є опорними установами для лікування хворих на COVID-19. Але вони – перша ланка, до якої звертаються пацієнти з різноманітною симптоматикою та недугами», - підкреслила директор ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко.

Більше інформації про перебіг проекту та інші ініціативи громадської організації можна знайти на сторінці.




Комментарии (3)

yura36,6

12:08, 17 апреля 2020

Завезите на восьмидесятку ту водку что недавно конфисковали без акциза , добавьте сигареты , чай и они весь Кривбасс масками завалят.

tdktsk.

17:00, 17 апреля 2020

О, привет рагули , маски шьете ? Шо там мова ,пролазит через сетку ?

Бывалыйепт

18:43, 17 апреля 2020

""Готові вироби так само адресно забирають і доставляють у Широківську, Карпівську, Новолатівську, Петрівську, Червоненську громади."" - И где в этом списке наш город???????????
смысл от этой новоти на городском сайте ....

Ссылка скопирована в буфер обмена