Пресс-релиз

Я вдома свідомо: «Зелений центр Метінвест» оголошує відповідальний конкурс

Я вдома свідомо: «Зелений центр Метінвест» оголошує відповідальний конкурс

Фото: Метинвест

В умовах національного карантину найважливіше правило, якого рекомендує дотримуватись Міністерство охорони здоров’я України – залишатися вдома. Тож для того, щоб зібрати поради, як провести карантин з користю, та заохотити городян, що дотримуються правил та оберігають себе та близьких, «Зелений центр Метінвест» оголошує конкурс «Я вдома свідомо».

За умовами конкурсу треба надіслати історію чи пораду з власного досвіду, як цікаво проводити час удома, чи лайфхаки, як продуктивно працювати дистанційно. Разом з матеріалом, обов’язково залиште свій контактний номер телефону та інформацію, як вас звати. Автори історій зможуть стати прикладом для інших, розповісти про нові захоплення й знання, творчі, кулінарні та спортивні здібності. Поради необхідно надсилати з 16 по 23 квітня до поштової скриньки: [email protected].Уточнити умови конкурсу чи задати питання можна за номером телефону: +38 (097) 050 05 76.

З 25 квітня поради будуть розміщені на сторінці Метінвест Кривий Ріг у Facebook, де за них зможуть проголосувати усі охочі.За кількістю лайків та коментарів будуть обрані переможці.




Результати конкурсу будуть оголошені 30 квітня.

З введенням загальнонаціонального карантину «Зелений центр Метінвест» тимчасово перевів діяльність та реалізацію проектів у онлайн. Наприклад, для представників ОСББ та всіх бажаючих містян проходять онлайн-лекції та вебінари в рамках освітньої програми «Школа розвитку дворів».

Нагадаємо, «Зелений центр Метінвест» працює в Кривому Розі більше трьох років, за цей час було проведено близько двох тисяч суботників і екологічних акцій, облаштовані двори, висаджені сотні дерев і кущів. Крім цих заходів громадський союз ініціював створення в районах сучасних просторів для роботи і відпочинку - Green Hub, де після завершення ізоляції продовжать збиратися активні городяни для обговорення важливих для громади питань благоустрою та розвитку нашого міста.



Комментарии (1)

Шухевич

19:10, 16 апреля 2020

Перепрошую панство-у мене одного виникає бажання побити ліцемірів з фото? Мені здається, що вони як повіі- будуть вірно слугувати любій владі...

Ссылка скопирована в буфер обмена