Пресс-релиз

Метінвест Діджитал отримав статус сертифікованого партнера SAP

Метінвест Діджитал отримав статус сертифікованого партнера SAP

Фото: Метинвест

Метінвест Діджитал пройшов міжнародну сертифікацію й отримав статус партнера компанії SAP за напрямками SAP S/4HANA, SAP Ariba Solutions та SAP Sales Cloud.

Експерти Метінвест Діджитал володіють глибокою технічною експертизою та понад 10-річним досвідом впровадження, розвитку й підтримки інтегрованих систем управління SAP на підприємствах Групи Метінвест. Отриманий статус партнера SAP підтверджує міжнародний рівень кваліфікації спеціалістів компанії з консалтингу із впровадження технологічних рішень за напрямками:

  • SAP S/4HANA – для комплексної автоматизації бізнес-процесів підприємств у сфері фінансів, виробництва, планування, обліку витрат, логістики, збуту, управління ремонтами;
  • SAP Ariba Solutions – для автоматизації процесів верифікації постачальників та організації онлайн-закупівель;
  • SAP Sales Cloud – для автоматизації взаємодії з клієнтами та управління продажами.
Директор з інформаційних технологій Групи Метінвест, генеральний директор Метінвест Діджитал Сергій Детюк:

- Наш досвід впровадження та інтеграції SAP-систем на підприємствах Групи Метінвест унікальний за змістом та масштабом не лише для України, але й для країн Центральної та Східної Європи. Реалізовані нами проєкти неодноразово отримували міжнародне визнання. Завдяки співпраці з SAP Метінвест Діджитал автоматизував бізнес-процеси Групи практично в усіх напрямках діяльності. Ми впровадили й зараз ефективно підтримуємо 17 SAP-систем, в яких працює понад 23 тисяч співробітників Метінвесту. Економічний ефект від автоматизації виробничих і бізнес-процесів на підприємствах Групи Метінвест за 2018-2019 роки становить декілька десятків мільйонів доларів. Партнерський статус від компанії SAP – закономірний результат нашої плідної багаторічної співпраці. У майбутньому він дозволить нам підвищити якість й ефективність впровадження ІТ-рішень на базі продуктів SAP як для Метінвесту, так і для зовнішніх клієнтів.

Розвиток партнерства з SAP, світовим лідером ринку корпоративних додатків для автоматизації бізнес-процесів, є одним із пріоритетних напрямків Метінвест Діджитал. Компанія продовжує рух у напрямку сертифікації та упродовж 2020 року планує отримати підтвердження партнерського статусу з автоматизації процесів управління персоналом на платформі SAP SuccessFactors.


Директор SAP Ukraine Максим Матяш:

- Провідні позиції, які по праву займає Група Метінвест в міжнародних рейтингах SAP Quality Awards у категоріях «Бізнес-трансформації» й «Інновації», безпосередньо пов'язані з успішним впровадженням проєктів з управління людськими ресурсами на базі рішення SAP SuccessFactors і міграцією усього масиву бізнес-додатків Групи Метінвест, а це 138 різних SAP-підсистем, у хмарну інфраструктуру SAP HEC. Ці приклади – лише «верхівка айсбергу» того досвіду та експертизи, які напрацювала внутрішня команда IT в застосуванні інноваційних інструментів SAP. Вони допомагають бізнес-підрозділам Групи гнучко та оперативно реагувати на виклики ринків і реалізовувати найбільш сміливі й прогресивні сценарії в організації та управлінні ключовими бізнес-процесами Метінвесту. Додаткової згадки заслуговують інноваційні проєкти Групи Метінвест із впровадження системи закупівельної діяльності на базі рішення SAP Ariba, а також SAP Innovation Management для оптимізації опрацювання пропозицій співробітників та інші. Виділення ІТ-підрозділу Групи Метінвест і його трансформація в окрему компанію Метінвест Діджитал розширює горизонт застосування широкого спектру інноваційних експертиз нової компанії, як повноцінного партнера SAP у рамках Групи Метінвест та за її межами. Ми відчуваємо підвищений клієнтський попит на інноваційний досвід в Україні й більшості країн Східної та Західної Європи, тому оптимістично оцінюємо можливості застосування експертизи команди. Також високо оцінюємо потенціал розвитку партнерської співпраці з Метінвест Діджитал у широкому географічному і функціональному спектрі технологій SAP.

Група Метінвест – найбільший клієнт SAP в Україні.

У 2014 році Метінвест отримав сертифікат Центру експертизи клієнта SAP рівня Primary, а у 2017 році – сертифікат рівня Advanced. Компанія стала першою в Україні, четвертою на теренах СНД та увійшла до ТОП-50 світових компаній, сертифікованих на цьому рівні.


Комментарии (7)

yura36,6

12:06, 02 апреля 2020

Дід Житал... Не памятаю такого діда . Може Дід Мороз ?

sandro1

21:21, 02 апреля 2020

в переводе современный, цифровой дед)))) специалист по интерактивному маркетингу)

katyara

14:28, 02 апреля 2020

сейчас все в интернете, все в сети, диджитализация полным ходом, могу сказать лишь одно это действительно намного удобнее привычных бумажек и екселей...

Mega777

15:08, 02 апреля 2020

Ахметов должен сидеть в тюрьме

Гри

18:38, 02 апреля 2020

С учетом нынешней ситуации и того, что все работают на удаленке кто может, диджитализация - важнейший процесс. Без перехода на нее сложно будет организациям, нужно идти в ногу с временем

AAlisa

19:48, 02 апреля 2020

о, помню относительно недавний кипиш политического характера, когда систему САП пытались то ли завалить, то ли запретить в Украине)

sandro1

21:14, 02 апреля 2020

Мне нравится защита данных в SAP. В ней возможно настроить доступ к информации для каждого пользователя индивидуально, чтобы избежать умышленного или неумышленного порчи данных. В 1С мы сталкиваемся с тем, что при отсутствии подобных настроек, происходит изменение справочников, а как следствие, и документов.

Ссылка скопирована в буфер обмена