Тепер засідання Уряду будуть відкритими

Тепер засідання Уряду будуть відкритими

Фото: Первый Криворожский

13 березня на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України за участі Володимира Зеленського прийнято рішення про повернення до відкритих засідань Уряду. Зазначимо, що під час роботи Уряду під час роботи Олексія Гончарука засідання стали закритими для ЗМІ. Після закриття громадськість та журналісти обурилися.

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада призначила нового Прем'єр-міністра України та призначила новий склад Уряду.

«Ураховуючи загрози, пов’язані з коронавірусною інфекцією та для забезпечення стабільної роботи Уряду, пропоную внести відповідні зміни до регламенту Кабінету Міністрів України та запровадити можливість проведення онлайн-засідань. Навіть члени Уряду, які не зможуть особисто бути присутніми на засіданні, зможуть взяти участь у прийнятті рішень за онлайн-участю», - сказав Віце-прем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Така пропозиція урядовцями була прийнята з доопрацюванням у дводенний термін одноголосно.

Раніше редакція писала, що Кабінет Міністрів України відкликав законопроєкт про працю.


Комментарии (3)

Володя Винниченко

10:14, 14 марта 2020

Взагалі-то це ще при Гройсмані було. Зевлада так нахабно присвоює чужі заслуги, через 4 роки може виявитись, що Томос дали лише тому, що Зеленський особисто їздив виступати перед Варфоломієм.

Тaмeрлан

16:47, 14 марта 2020

"А у нього виявляється не закритий, ...а відкритий перелом!!" Фраза дружини Гайдая до Міронова у фільмі Діамантова рука

park Pravda

20:52, 14 марта 2020

Комедианты , как и Вовочка ! Володьке обидно стало ! Надо было Витальку клоуна ( он с Юбилейной) ,сделать премьером ,вот бы смеху было.

Ссылка скопирована в буфер обмена