Криворіжців просять допомогти облаштувати зооготель

Криворіжців просять допомогти облаштувати зооготель

Фото: biggggidea.com

Волонтерки, які витрачають власні кошти на порятунок тварин, просять мешканців Кривого Рогу допомогти облаштувати зооготель.

Про це повідомляється на сайті Велика Ідея.

У 2017 році дві дівчини створили громадську організацію «Best friend» і через кілька років власним коштом та з допомогою криворіжців створили Котодом.
Вони придбали будинок, який облаштували для комфортного проживання врятованих тварин. Зараз у Котодомі проживає 48 котів та 8 собак. Ці тварини врятовані з вулиці, їх вилікували, вакцинували, стерилізували.

Котодім - це територія адопції тварин, де вони тимчасово мешкають та чекають нових господарів.

«Утримання такої кількості пухнастих потребує значних коштів та зусиль. Котодім існує завдяки пожертвам небайдужих людей, але ми розуміємо що можливості помічників не безмежні і не завжди вдається отримувати допомогу в достатньому обсязі. У Кривому Розі є проблема з перетримкою для домашніх тварин, коли їх хазяї у відпустці.

У нас виникла ідея створити на території Котодому окремо розташоване приміщення, зооготель для домашніх тварин. Прибуток з готелю буде направлений на утримання і допомогу безпритульних тварин, яким ще не пощастило мати хазяїв», - повідомляють волонтерки організації «Best friend».

На організацію зооготелю волонтеркам потрібні:

вагончик утеплений;
бокси для тварин;
внутрішні роботи у вагончику;
підключення електрики;
доставка вагончика на територію Котодому.

Написати волонтеркам можна на сторінку у фейсбуці.

Допомогти фінансово можна на сайті за посиланням.


Комментарии (9)

Майор Томин

09:12, 12 марта 2020

Продайте их корей

Ирбис

10:00, 12 марта 2020

Котов ????

Майор Томин

10:34, 12 марта 2020

Ирбис, коты для них это как крабы для нас

Mega777

10:31, 12 марта 2020

Так уже Карый строил собачий приют )))) теперь там прокуратура разбирается сколько украли на стройке)))) теперь строят кошачий дом)))) без лоха и жизнь плоха))))

Белла

10:38, 12 марта 2020

Дом кошачий давно уже, это частная собственность. Девочка купила на деньги сердобольных людей, теперь просит на его содержание)

БОМ

14:35, 12 марта 2020

Да ,это правда. Яне можно доверять. Кто то отставляет деньги в храме.кто в казино,кто помогает больным детишкам и животным. Я выбираю последнее. И ещё нашлась общая знакомая.которая лично знакома с Яной и знает её увлечение животными и жертвенность ради них.самим им не справиться. Спасибо девчатам за решение таких вопросов.

БОМ

12:48, 17 марта 2020

три семерки.три туза.да ты и вправду не лох,ты..темная серомасса.без Царя.Бога и Идей в голове!Поныть.посудачить. по*срать -это твоё.

Spasaisya

05:49, 14 марта 2020

Интересная идея

БОМ

12:45, 17 марта 2020

А ребята и вправду молодцы! Посмотрев видео делаю вывод: животные ухоженные(у некоторых горожан домашние хуже выглядят). Поразило.что даже ошейники есть (от всяких насекомых и клещей).вольер на воздухе.уютные кубрики с подушечками. А главное они их стерилизуют. В общем приближаются к европейским стандартам. Приму участие в создании гостиницы и возможно в будущем воспользуюсь её услугами. Да.приятное удивление!

Ссылка скопирована в буфер обмена