Майбутні криворізькі вчителі та їх викладачі вшанували Героїв Небесної Сотні

Майбутні криворізькі вчителі та їх викладачі вшанували Героїв Небесної Сотні

Фото: Первый Криворожский

У Криворізькому державному педагогічному університеті сьогодні, 20 лютого, студенти та викладачі вшанували пам'ять полеглих Героїв Небесної Сотні.

Вшановувати пам'ять борців за незалежність України - традиція, започаткована на наступний рік після завершення Революціі Гідності - у 2015 році.

Журналістка "Першого Криворізького" із місця події передає, що біля входу у головний корпус педагогічного університету зібралось близько 300 людей.

Також сьогодні о 18-й годині криворіжці зберуться на площі Горького біля стели із фото полеглих у війні з російським окупантом. Запрошуємо усіх вшанувати пам'ять Героїв.



Саме із 18 по 20 лютого в Києві на Майдані Незалежності відбувались найжорстокіші простистояння між силовиками та майданівцями, які відстоювали право на євроінтеграцію, домагались скасування диктаторських законів 16 січня та вимагали відставки Януковича.

Комментарии (8)

Шериф

10:59, 20 февраля 2020

В США вся братия , которая посягнула бы на государственное устройство и органы власти пытаясь совершить госпереворот получила бы по 250 лет тюрьмы каждый. Чему детей смогут научить эти шанувальники .Бред.

Александр Поль

13:59, 20 февраля 2020

В США вся братия в 1775-76 году посягнула на государственное устройство и органы власти (пытаясь совершить) совершив госпереворот. Именно так США и получились.

Майор Томин

11:26, 20 февраля 2020

Слава Беркуту- единственным героям в момент государственного переворота

zero ко

11:28, 20 февраля 2020

В результате событий на Майдане погиб 91 человек — 78 гражданских и 13 правоохранителей. Об этом заявила и.о. главы ГБР Ирина Венедиктова.

«Мы до сих пор не знаем, кто виновен в этих смертях. 2,5 тысячи пострадавших, 78 погибших гражданских — граждан Украины, 13 погибших сотрудников правоохранительных органов — граждан Украины, 14 тысяч томов уголовных дел», — перечислила Венедиктова.

Свобода-Українець

12:41, 20 февраля 2020

МАЙДАН для УКРАЇНИ - це горнило, в якому доля плавиться НАРОДУ. Історія не пишеться чорнилом, ми кров"ю здобуваєм цю СВОБОДУ !

Дед Чудодей

12:51, 20 февраля 2020

Та сотня вже 6 років горить у пеклі

Свобода-Українець

12:52, 20 февраля 2020

Молюсь і вдень, молюсь і вночі... У снах приходять дивні очі НЕБЕСНОЙ СОТНІ, встати хочу, серце ж болить, щемить, клекоче. Зима минає, лід вже тає, НЕБЕСНА СОТНЯ, ніби стая, з Грушевської спочатку відлітає, гімн УКРАЇНИ кожному лунає! Вслухаюсь, чую дивні речі, достойні мудрих - не малечі. Юнці такий тягар взяли на плечі, а в останній бій без зброї йшли проти картечі. Зима минає, лід вже тає, НЕБЕСНА СОТНЯ, ніби стая, вже з Інститутської злітає, гімн УКРАЇНИ знов лунає! Вдивляюсь, бачу дивний зорепад: СОТНЯ ЗІРОК вертається назад на НЕНЬКУ нашу, щоб побачить лад, щоб разом святкувати СВОБОДИ, СОВІСТІ ПАРАД ! Весна приходе, сонечко сія, НЕБЕСНА СОТНЯ, мов одна сім"я, на рідну ЗЕМЛЮ повертається РІДНЯ, гімн УКРАЇНИ у ВСЕСВІТІ луна! - СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Майор Томин

14:35, 20 февраля 2020

Свобода-Українець, мало настреляли

Ссылка скопирована в буфер обмена