Пробне ЗНО 2020: інструкція щодо реєстрації

Пробне ЗНО 2020: інструкція щодо реєстрації

Фото: Ілюстрація Перший Криворізький

3 січня розпочалася реєстрація на пробне ЗНО 2020 року. Редакція «Першого Криворізького» підготувала для абітурієнтів покрокову інструкцію реєстрації на пробне тестування.

Нагадаємо, що пробне ЗНО 2020 року проходитиме з 21 по 28 березня. Українці зможуть спробувати свої сили в тестах з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземної мови.

Реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 24 січня.

Інструкція реєстрації на пробне ЗНО 2020

1. Зайдіть на сайт Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти та перейдіть у розділ «Реєстрація на пробне ЗНО».



2. Вивчіть запропоновану інформацію, зробіть позначку щодо ознайомилися з представленими документами. Натисніть «Далі».



3. Заповніть реєстраційну форму, надавши достовірну інформацію про себе.


4. Укажіть адресу проживання («прописка» не має значення) та оберіть із запропонованого переліку свій тип учасника пробного ЗНО та навчальний заклад.


5. Оберіть предмет(-и) та місце (місто, смт. тощо) тестування, а також мову тестів. Пам’ятайте, що предмети тестування, зазначені у графіку пробного ЗНО-2020 в один день, розпочинаються одночасно, тому під одним логіном та паролем можливо зареєструвати лише один предмет в один день тестування.



6. Уважно перевірте реєстраційні дані, прочитайте текст заяви.



  • Якщо ви, за станом здоров’я, потребуєте створення особливих умов під час проходження пробного ЗНО, вивчіть запропоновану інформацію та виконайте необхідні дії після завершення реєстрації.


  • Якщо в реєстраційних даних помилки відсутні, натисніть кнопку «Зареєструватися». Якщо в реєстраційних даних виявлено помилки, натисніть кнопку «Змінити особисті дані».

7. Ви отримали доступ до «Особистого кабінету учасника пробного ЗНО».

8. За наявності платіжних карток (VISA/MASTERCARD) сплатіть за предмет(-ти) онлайн (натисніть відповідну кнопку та виконайте запропоновані програмою дії). Якщо у вас немає можливості скористатися таким способом оплати, роздрукуйте квитанцію(-ї), а також інформаційну картку, у якій містяться реєстраційні дані, логін і пароль, за допомогою кнопки «Роздрукувати квитанцію». Здійсніть оплату за поданими в бланку(-ах) квитанції реквізитами у відділенні будь-якої банківської установи або скористайтеся системою on-line банкінгу (Приват24, термінал самообслуговування тощо.



Зазначимо, що здійснити оплату за кожен обраний предмет пробного ЗНО бажано протягом 5 календарних днів. Останній день оплати 29 січня.

9. Перевірте в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» інформацію про надходження Вашого платежу на наш рахунок (через 5 робочих днів після оплати).

Більше інформації щодо ЗНО можна отримати на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти або за телефоном (056) 790–24–99.

Нагадаємо, що абітурієнти Кривого Рогу можуть пройти безкоштовне моніторингове тестування у формі ЗНО.


Комментарии (6)

Ирбис

20:44, 13 января 2020

Редакторыне точно стоит записаться)

Samaya

21:06, 13 января 2020

Ну "редакторыне" прям корону одел, всего лишь редакторке

Белла

21:27, 13 января 2020

Тихо, молча, сам с собой
Я веду беседу...
В сумасшедший дом, ребята,
Я и сам поеду.)
Дударева Иринка

Майор Томин

08:23, 14 января 2020

Белладонна, зачем ехать,мы в нём живём

Майор Томин

08:22, 14 января 2020

Ирбис, да она тупая,какое ЗНО,не смешите.

Тaмeрлан

23:42, 13 января 2020

Та що там пробувати?... одразу в Чехію на збір винограду..

Ссылка скопирована в буфер обмена