Криворіжці передали батькові Зеленського лист із проханням звернути увагу на питання Майдану

Криворіжці передали батькові Зеленського лист із проханням звернути увагу на питання Майдану

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі сьогодні, 29 грудня, учасники Революції Гідності передали батькам Президента Зеленського лист. Спочатку учасники акції зібралися на 95 кварталі, щоб обговорити питання, які їх турбують, а потім пішли до дому, в якому живуть батьки Володимира Зеленського щоб передати звернення батькові Президента України. Лист передали Олександру Зеленському, батькові Володимира, через правоохоронців.

"Шановний Олександр Семенович, до вас звертаються мешканці нашого міста Кривий Ріг, які з 2013 року вирішили для себе, що треба змінювати нашу країну, робити її кращою та забезпечувати майбутнє існування нашої держави. Ми не відносимо себе до будь-яких політичних сил, в нас одна держава в якій нам всім разом в майбутньому жити. Всі ми - люди з різних соціальних прошарків, і в кожного своя реальність, але країна в нас одна. Ми відносимось до людей з надчутливим відчуттям справедливості, які останні роки займаються самопожертвою заради змін в нашому суспільстві. Для українців Майдан - це національна трагедія, в якій політики стравлювали людей і довели до вбивств майже тисячі людей! За останні роки наша держава не зробила жодних запобіжників, щоб не допустити цієї трагедії знов в нашому майбутньому! Ті процеси, які відбуваються зараз - це всього навсього наслідки бездіяльності державних інституцій.

Історія показує, що безкарність та невизнання проблеми призводить до її повторення.

В суспільстві за останні роки сформувалось багато питань, на які важливо отримати відповіді. Не залежно від того, наскільки болючою б не була відповідь, вони повинні бути висвітлені в суспільстві та сформовані діючі захистні механізми.

Ми розуміємо що ваша родина, та ви особисто не маєте прямого відношення до цієї проблеми, але це проблема, яку потрібно вирішувати, щоб в подальшому ми могли далі розвиватись, як незалежна
країна! Олександр Семенович, просимо вас довести до вашого сина, що активна громадськість нашого міста стурбована цими питаннями та просить звернути увагу Президента України на цю проблему!"
, - йдеться у листі (орфографію і пунктуацію збережено).




Цей месседж стосується відпущенних судом ексберкутівців, яких було звинувачено у розстрілах майданівців і лютому 2014 року на вулиці Інститутській у Києві під час протестів за євроінтеграцію. Сьогодні у рамках обміну полоненими їх передати РФ.




Ссылка скопирована в буфер обмена