ТОП-5 мультфільмів, які створюють святковий настрій

ТОП-5 мультфільмів, які створюють святковий настрій

Фото: Скриншот

У передріздвяний час ми всі хочемо повернутись у дитинство. А кращих ліків від дорослішання, ніж перегляд мультфільмів у сімейному колі годі й вигадувати. Тому ми підготували для вас підірку рідвяних і новорічних мультфільмів, які варто переглянути.

1. Різдвяна історія (2009)
Екранізація повісті Чарльза Дікенса розповідає історію Ебенезера Скруджа. Його різдвяна ніч перетворилась на подорож між минулим, теперішнім і майбутнім, що дозволило старому скнарі переосмилити своє ставлення до Різдва, святкового настрою і людей.

2. Полярний експрес (2004)
Головному героєві випадає казковий шанс потрапити на "Полярний експрес", який має доставити дітей на Північний полюс. Під час подорожі його чекають нові знайомства і багато пригод, які стануть на шляху до головної мети - домівки Санта Клауса.

3. Секретна служба Санта-Клауса (2011)
Секретна служба Санти допустила помилку і одна з дітей може отримати не той подарунок, який вона замовляла. Швидше за все Різдво для неї буде назавжди зіпсовано. Мультфільм розповідає про те, як менший син Санти, якого не помічає ні його батько, ні старший брат готується врятувати свято.

4. Грінч (2018)
Щороку мешканці міста святкують Різдво гучніше і гучніше, вони планують зробити свою домівку різдвяною столицею усього світу, тому цього року намагаються зробити свято у рази масштабнішим. Грінч розуміє, щоб врятувати свій спокій він має стати на заваді реалзації людських планів.

5. Клаус (2019)
Цього року Netflix зробив усім справжній новорічний подарунок. Мультфільм розповідає історію дружби поштаря Джаспера з Клаусом. Першому треба, щоб мешканці Смеренсбургу почали відправляти більше листів, другому - зробити дітей щасливими.


Комментарии (3)

Тaмeрлан

12:09, 21 декабря 2019

Святковий то поки малий, потім воно все не до того...

Rico

11:32, 22 декабря 2019

А когда взрослый, все уже зависит от тебя: есть настроение - то хоть каждую неделю будет Рождество; если нет, то хоть десять праздников на недели - ничего не поменяется)))

_jAZz_

12:17, 21 декабря 2019

"Гринч"?
хм...весьма спорно

Ссылка скопирована в буфер обмена