Тренінги із цифрової безпеки і покази фільмів про реалії українського активізму - у Кривому Розі триває DocudaysUA

Тренінги із цифрової безпеки і покази фільмів про реалії українського активізму - у Кривому Розі триває DocudaysUA

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі триває фестиваль документального кіно про права людини DocudaysUA.

Вже відбулись два кінопокази, на яких криворіжці переглянули стрічку про розслідувачів кримінальних резонансних справ "Bellingcat: Ціна правди", стрічку про активіста із села Гатне "Ти, бля, рота закрий", історію херсонського іллюзіону "Іллюзії на дні", та історію про монгольську юну акробатку "Дівчина проти гравітації".

Сьогодні ж в рамках фестивалю для криворіжців провели тренінг із цифрової безпеки. Молоді містяни, які прийшли на захід, вчились захищати свої ґаджети, ноутбуки, електронну скриньку та аккаунти у соцмережах від втручення третіх осіб.

Лектор Антон Кушнір, співзасновник Лабораторії цифрової безпеки, під час тренінгу розповів криворіжцям про загрози, які можуть виникати в інтернеті, можливості захисту власних акаунтів, мобільного зв'зку та девайсів.

Лабораторія цифрової безпеки – українська громадська організація, місія якої – сприяти реалізації прав людини в інтернеті через посилення спроможності громадських організацій та незалежних медіа розв'язувати свої проблеми цифрової безпеки та вплив на державну та корпоративну політику в сфері цифрових прав.

Завтра, 7 грудня, фестиваль продовжиться кінопоказом "Навмисна смерть" і семінаром "Інтернет - правила користування".


Комментарии (2)

Тaмeрлан

16:16, 06 декабря 2019

А" мандрівне кіно" - вже приїхало?

0

16:39, 06 декабря 2019

Кино, вино и домино...

Ссылка скопирована в буфер обмена