Пресс-релиз

Коли не байдуже: криворіжців запрошують на навчання до школи лідерства

Коли не байдуже: криворіжців запрошують на навчання до школи лідерства

Фото: Метинвест

З вересня у Кривому Розі починає свою роботу унікальна для міста освітня програма – «Школа муніципального лідерства». Проект, що покликаний згуртувати та розвинути потенціал небайдужих представників міської спільноти, ініціювала громадська організація «Криворізька фундація майбутнього» за фінансової підтримки компанії Метінвест.

«Позитивні зміни в суспільстві реалізуються завдяки відповідальним освіченим людям, що не тільки мають мету та мрію, але й знають, як трансформувати свої ідеї в реальні працюючі проекти. «Школа муніципального лідерства» - саме той стартовий майданчик, що дасть криворіжцям всебічні навички для реалізації інфраструктурних, культурних, освітніх та інших ініціатив, ознайомить з досвідом інших міст та країн. Ми певні, натхненні навчанням у Школі та підготовані досвідченими експертами, випускники зможуть змінити Кривий Ріг», - підкреслила директор ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко.

На слухачів чекає десятимісячний курс теоретичних та практичних занять. Майбутні лідери регіону навчаться вирішувати різнопланові соціально-економічні проблеми, управляти проектами, вибудовувати комунікації, вирішувати конфліктні ситуації. Коучі, що мають досвід в законотворчості та роботі в міжнародних проектах, розкажуть ученикам Школи про держустрій та соціальний договір, принципи роботи державних та муніципальних структур, алгоритми творення та впровадження реформ, бюджетування, суспільні цінності.

Учасники зможуть порівняти муніципальні практики в Україні та країнах ближнього зарубіжжя: один із модулей передбачає знайомство із досвідом міських структур в Польщі та Білорусі.

Додатковою опцією є можливість підтягнути ділову англійську за участю експертів – носіїв мови. Реєстрація учасників триває до 31 серпня. Навчання у Школі платне. Розмір організаційного внеску для тих, хто пройде відбір на участь у програмі – 1 000 гривень.

Поспілкуватись з координаторами проекту можна завтра, 21 серпня, о 17:00 у MediaHub за адресою: БЦ «Башта», пр-т Гагаріна, 4Б., каб. 604.

Ознайомитись з програмою навчання в «Школі муніципального лідерства» можна тут чи за номером телефону: + 38 (068) 005 28 20.

Для реєстрації в Програмі необхідно заповнити гугл-форму та написати творче есе на тему «Яким я бачу майбутнє свого міста» обсягом до 5 000 знаків.

Електронна адреса для відправлення есе: [email protected].


Комментарии (3)

Тaмeрлан

14:14, 20 августа 2019

"Навчання у Школі платне. Розмір організаційного внеску для тих, хто пройде відбір на участь у програмі – 1 000 гривень"
А раніше, то "розводом" називали....

Белла

18:02, 20 августа 2019

Ну почему, курс десять месяцев, получается 100 грн в месяц(если 1000 единоразовая плата) это не дорого,тренерам надо платить, остальное Мет компенсирует. Другой вопрос учат ли там чему интересному и полезному, может будут просто воду в уши лить.
Не думаю что это тот случай когда возьмут бабки и слиняют)

Лапоть

14:29, 20 августа 2019

Так не пойдет,вот если бы мне за обучение платили,тогда можно попробовать.Учится не так просто,тратить свое драгоценное время,еще и платить за это.

Ссылка скопирована в буфер обмена