Криворізькі bike-friendly підприємці можуть отримати відзнаку

Криворізькі bike-friendly підприємці можуть отримати відзнаку

Фото: Первый Криворожский

Українських роботодавців запрошують до участі в національному конкурсі «Велопрацедавець 2019», який вперше проходить у восьми містах України, у тому числі у в Кривому Розі. Конкурс «Велопрацедавець року» відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси.

"Якщо ви знаєте соціально відповідальні компанії, підприємства, установи, які мають для своїх співробітників велопарковки, душові кабіни та інші зручності - дайте нам знати про це і ми приїдемо подивитись на вас чи вашого прецедавця, та обов'язкво відзначимо його"
- говорить Анна Атаманчук, представниця ГО "Велокривбас" Анна Атаманчук.

Цей конкурс заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом.

Велокультура на робочому місці зміцнює і береже здоров’я співробітників, знижує рівень захворюваності, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності.

Мета конкурсу — розвиток велосипедної інфраструктури в місті та промоція їзди велосипедом, зокрема на роботу. Стаючи bike-friendly, компанії таким чином проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста.

Читайте також про весняні велосипедні заходи тут, фоторнепгортаж із велозмагань, які були на минулому тині - за посиланням.

Перемогу в конкурсі та Кубок Велопрацедавця 2019 отримає компанія чи установа, яка пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. У кожному місті переможця конкурсу «Велопрацедавець 2019» визначають окремо.

Організатори конкурсу U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»). Локальними координаторами конкурсу виступають громадські організації Києва, Херсона, Полтави, Харкова, ЗапоріжжяВінниці, Одеси та Кривого Рогу.

У Києві конкурс проходить цього року в десятий раз, на національному рівні – вперше. Велопрацедавцями року попередніх років у Києві були ІТ-компанія Intellias (2018), юридична фірма EVERLEGAL (2017), група компаній інтернет-торгівлі EVO (2016), ІТ-компанія ZEO-Alliance (2015), ІТ-компанія Luxoft (2014), медіахолдинг 1+1 media (2013), ІТ-компанії Ciklum (2012),MelexisUkraine (2011), GlobalLogic (2010).

Заявки на конкурс приймаються з 17 липня 2019 року. Кінцевий термін прийому заявок і дата церемонії нагородження визначають координатори конкурсу в містах. Детальні умови участі та контакти є на сайті конкурсу «Велопрацедавець року»

Умови конкурсу

Як взяти участь


Дивіться також фоторепортажі із заходів - велосипедом на роботу, велодень 2019

Комментарии (1)

alkozavг

09:33, 29 июля 2019

На фестивале еды в Калифорнии шизик устроил стрельбу по людям. По меньшей мере, 4 человека убиты, еще 15 получили ранения.

Полицаи нашли шизика и застрелили.


"Отлично" покушали

Ссылка скопирована в буфер обмена