В Україні дозволили хімічно каструвати ґвалтівників

В Україні дозволили хімічно каструвати ґвалтівників

Фото: Первый Криворожский

11 липня народні депутати України прийняли Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені щодо малолітньої чи малолітнього, неповнолітньої чи неповнолітнього та особи, яка не досягла статевої зрілості». Про це повідомили на офіційному сайті Верховної Ради України.

Зазначимо, прийнятий законодавчий акт посилює відповідальність за зґвалтування та розбещення неповнолітніх осіб. Зокрема, посилення покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років, із застосуванням примусової хімічної кастрації.

За законопроект проголосувало 247 народних депутатів, проти – 0.

Читайте також: Допитані четверо свідків у справі обвинуваченого у вбивствах і зґвалтуваннях кріворожанок




Цей закон набуває чинності наступного дня після його опублікування.


Тому Кримінальний кодекс буде доповнено новою статтею 59-1, якою запроваджується новий вид покарання-«покарання у виді примусової хімічної кастрації, що полягає у примусовому введенні засудженому антиандрогенних препаратів, які складаються з хімічних речовин, що мають на меті зменшити лібідо та сексуальну активність».

Ухвалений Верховною Радою законопроект 6449 доповнює Закон України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» нормами, якими передбачається здійснення адміністративного нагляду щодо повнолітніх осіб, засуджених до позбавлення волі відповідно до статей 152, 153, 155, 156 Кримінального кодексу України за зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом.

Прикінцевими положеннями передбачається Кабінету Міністрів України запровадити створення публічного реєстру осіб, які були засуджені до позбавлення волі відповідно до статей 152, 153, 155, 156 Кримінального кодексу України за зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо неповнолітньої чи неповнолітнього, статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості, розбещення неповнолітніх.

Комментарии (3)

Rick

08:39, 12 июля 2019

Ребят, вы по ходу не понимаете эту проблему ВООБЩЕ! Ну стирилизуете вы мужиков, но их будет ещё больше! Вся проблема в ПРИЧИНЕ! Никто не отвечает ПОЧЕМУ это происходит? Почему такие люди рождаются или становятся? Не ответов! А копать нужно здесь. Это как с болезнями - нужно найти ПРИЧИНУ и устранить! А женщины которые радуются и поддерживают вот это наказание, боюсь что проблема с ВАМИ, а не с мужиками! Для начала рекомендую посмотреть СВОЁ отношение к мужчинам, ВООБЩЕ! И там ищите причины, почему мужики такие.

Glori

08:53, 12 июля 2019

Ты кричишь о своей проблеме не в том месте)))

Palty

23:33, 17 июля 2019

А это не даст им возможности из насильников превратиться в убийц и маньяков? Смысл в химической кастрация?
Даёшь физическую! И на кол педофилов!

Ссылка скопирована в буфер обмена