Суд визнав протиправною відмову криворізької чиновниці надати інформацію громадським діячам

Суд визнав протиправною відмову криворізької чиновниці надати інформацію громадським діячам

Фото: Первый Криворожский

Суд визнав протиправними дії керівниці Департаменту освіти і науки виконкому міськради Кривого Рогу Тетяни Кріпак щодо ненадання інформації на інформаційний запит організації. Про це редакції повідомив Віталій Фурманюк, голова ГО "Основи свідомості".

У судовому рішення сказано: "Визнати протиправними дії Директора департаменту освіти і науки Криворізької міської ради Кріпак Тетяни Петрівни, що виявилися у відмові надати Голові Громадської організації «Основи свідомості» Фурманюку Віталію Олександровичу роз’яснення з питань, пов’язаних з організацією навчання та перевірки знань з питань охорони праці та безпека життєдіяльності керівниками навчальних закладів міста та посадовими особами департаменту освіти, що запитувалися в інформаційному запиті від 14.03.2019 року вх. № 45-із."

Суд зобов’язав Тетяну Кріпак надати Віталію Фурманюку повну запитувану інформацію в порядку встановленому чинним законодавством України.

Також судом буде стягнено із департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради за рахунок бюджетних асигнувань судові витрати, пов’язані зі сплатою судового збору на користь Громадської організації «Основи свідомості» у розмірі 1921 грн. 00 коп. (одна тисяча дев’ятсот двадцять одна гривня 00 копійок).

Читайте також: Документи випускникам шкіл віддадуть тільки після прибирання на клубах і ремонтів, - заява



Комментарии (2)

krapiva

23:15, 09 июля 2019

чому не з її гаманця?

Пацифист 76

07:24, 10 июля 2019

Финал Гут. Как заколебали эти активисты. Бездельники и лоббисты чужих интересов

Ссылка скопирована в буфер обмена